Ingezonden persbericht


ON Technology en Shavlik Technologies introduceren een totaaloplossing voor patchmanagement en systeemherstel op afstand

ON iPatch biedt organisaties met geografisch verspreide kantoren en veel mobiele gebruikers continue bescherming en automatisch herstel van systemen

Apeldoorn, 15 januari 2004. ON Technology, toonaangevend aanbieder van oplossingen voor softwaredistributie en softwaremanagement, maakt vandaag een nieuwe OEM-overeenkomst bekend met Shavlik Technologies, LLC, leverancier van beveiligings- en patchmanagementoplossingen. Shavlik zal hierbij haar geautomatiseerde HFNetChk-oplossing, haar patch-installatietechnologie en haar kennisdatabase voor beveiligingspatches beschikbaar stellen voor integratie met de softwaremanagementoplossing ON iCommand van ON Technology.

Met het nieuwe product, ON iPatch(tm), kunnen organisaties duizenden computers tegelijkertijd op afstand inventariseren en automatisch missende of niet-functionerende beveiligingspatches installeren. ON iPatch is geschikt voor alle systemen, inclusief mobiele systemen, ongeacht de locatie of de snelheid van de aanwezige connectie. ON iPatch zorgt daarnaast voor een snel herstel in geval van een virusbesmetting of computercrash en bespaart de organisatie tijd en de kosten van het sturen van IT-medewerkers naar verschillende fysieke locaties. Hierdoor minimaliseert ON iPatch het risico van vertragingen en omzetverlies bij toekomstige aanvallen op het systeem.

In tegenstelling tot de traditionele patchmanagementoplossingen, is ON iPatch speciaal ontworpen voor organisaties, die gekenmerkt worden door een complexe IT-infrastructuur, bijvoorbeeld met over verschillende locaties verspreid staande IT-systemen, veel mobiele gebruikers of heterogene netwerken. Gebruikmakend van de geavanceerde technologie van ON iCommand, zorgt ON iPatch voor een gedegen inventarisatie en installatie van patches over diverse netwerkverbindingen, als LAN's, WAN's, dial-up en het Internet. En waar traditionele patch-managementoplossingen zich alleen concentreren op het distribueren van de missende patches, herstelt ON iPatch automatisch alle gecrashte of door een virus besmette systemen.

Over Shavlik Technologies

Het in 1993 opgerichte Shavlik Technologies is een leidende aanbieder van beveiligingsoplossingen. Met wereldwijd meer dan 4 miljoen downloads is de HFNetChk Engine de standaardtechnologie op het gebied van Security Patch Scanning Management en biedt het een betrouwbare en gedetailleerde scantechnologie met een directe aansluiting op de XML-database met beveiligingspatches van Microsoft. De geavanceerde technologie wordt onder andere door Microsoft in licentie genomen en gebruikt in populaire producten als Microsoft Base Security Analyzer (MBSA) en Microsoft Systems Management Server (SMS) SUS Feature Pack.

Over ON Technology

Met de oplossingen van ON Technology (NASDAQ: ONTC) kunnen in een zeer kort tijdsbestek applicaties, besturingssystemen en informatie op desktops, laptops, draagbare toestellen en servers geïnstalleerd, geconfigureerd, beheerd en hersteld worden. Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM wordt momenteel wereldwijde door meer dan 1100 organisaties gebruikt om software te distribueren naar en te beheren op ruim 1,1 miljoen computersystemen. Tot haar klanten kan ON Technology organisaties rekenen als Airport Munich, Credit Suisse, Deutsche Telekom AG, Goodyear, RTL Group, Pfizer, Stockholm Hospital District, Universal Studios, Volvo Group en Winterthur Insurances. In de Benelux zijn dat onder andere Akzo Nobel, het FNV, Wegener en Koninklijke Mosa.

Distributiepartners, systeemintegratoren en serviceproviders over de hele wereld gebruiken ON Command CCM om outsourcingdiensten sneller en goedkoper aan te kunnen bieden en technologie-upgrades van hun klanten op te voeren. Daarnaast bestaan er strategische en technologische allianties met organisaties als Dell, Getronics, IBM Global Services, Intel, Microsoft, Siemens Business Services, T-Systems, Unisys en 3Com. Meer informatie is te vinden op de website van ON Technology: www.ontechnology.info

# # #

Voor nadere informatie over ON Technology:

Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux

ON Technology Benelux

Tel: +31 55 5067300 / GSM: +31 6 21254162

onbenelux@on.com

Voor nadere informatie over dit bericht:

Michel Hartog

Hartog Marketing & Communicatie

Tel: +31 20 6434591

michel@hartogmc.com