Politie Zeeland


W-0285-2004 AANHOUDING OPLICHTER

In de Nederstraat in Middelburg is donderdagavond omstreeks 22.00 uur een 41-jarige man uit de gemeente Goes aangehouden.
De man viel een Middelburgse vrouw (leeftijd onbekend) lastig door om geld te vragen. De vrouw vertrouwde het niet en belde de politie. Kort hierop werd de man aangehouden.
Sinds enkele weken zijn er meerdere meldingen geweest dat deze man in Middelburg mensen lastig viel. Hij is overgebracht naar Torentijd.

W-0286-2004 BEDRIJFSONGEVAL NIEUWDORP

Bij een bedrijfsongeval aan de Monacaweg in Vlissingen-Oost (Nieuwdorp) zijn donderdag rond 19.00 uur twee Russische bemanningsleden gewond geraakt.
Beide mannen werden door een shovel overreden (exacte toedracht onbekend). Een man bleek enkele beenbreuken te hebben de ander ernstig beenletsel, beide zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Later bleek, bij terugkomst op het bedrijf, dat nog twee bemanningsleden bij het ongeval getrokken waren. Echter deze bleken bij het voorbijrijden van de shovel tussen de wielen te zijn gaan liggen, waardoor zij niet gewond zijn geraakt.
De Arbeidsinspectie en Slachtofferhulp zijn in kennis gesteld.

W-0287-2004 AANRIJDING BLUSWAGEN BRANDWEER - AUTO

Op de Paul Krugerstraat in Vlissingen vond donderdag rond 15.50 uur een aanrijding plaats tussen een bluswagen van de brandweer en een personenauto.
Er was een melding binnengekomen van een autobrand op de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Hier ging de brandweer met optische en geluidssignalen heen en reden in de richting van de Badhuisstraat. Een 38-jarige vrouw uit Middelburg reed eveneens in dezelfde richting over de Paul Krugerstraat. Toen zij de brandweerauto aan hoorde en zag komen stuurde zij naar recht. Echter bij het passeren raakte de brandweerauto haar voertuig aan de linkerzijde. Haar auto raakte vervolgens weer een geparkeerdstaande auto. Alle voertuigen liepen blikschade op, er raakte niemand gewond.

O-0288-2004 DIEFSTAL AUTO

Tussen woensdag 20.15 uur en donderdag 19.15 uur werd er in de Europalaan in Goes een witte Mitsubishi, type Galant, voorzien van kenteken JB-PL-88 gestolen.