Dienstenbond CNV

Definitieve tekst Sociaal Beleidskader PGGM
16-01-2004

Op 19 december 2003 hebben wij u op hoofdlijnen geïnformeerd over de inhoud van het onderhandelingsresultaat Sociaal Beleidskader PGGM. In de afgelopen weken heeft de CNV Dienstenbond met PGGM over de definitieve tekst gesproken en deze is nu klaar. Bij deze leggen wij u het Sociaal Beleidskader dan ook ter stemming voor.

Met PGGM hebben wij afgesproken dat de definitieve tekst op het intranet van PGGM wordt geplaatst. Ook kunt u de tekst van het Sociaal Beleidskader (*) hier downloaden.

(*)Om dit document te bekijken is Acrobat Reader nodig. Klik hier om Adobe Acrobat Reader gratis te downloaden.

Bij uw bestuurder kunt u ook de schriftelijke tekst opvragen. Wij adviseren u de tekst goed door te nemen alvorens uw stem uit te brengen. De CNV Dienstenbond vindt dat er in het Sociaal Beleidskader goede afspraken zijn gemaakt en raden u aan om met dit resultaat in te stemmen. Uw stem kunt u vóór 2 februari 2004 uitbrengen op het formulier dat onze leden toegestuurd hebben gekregen.

Ledenvergadering
Op maandag 19 januari 2004 om 11.30 uur zullen wij, gezamenlijk met de collegas van De Unie en Abvakabo een ledenvergadering houden in de Kroostzaal. U heeft dan ook de gelegenheid voor het stellen van vragen en het geven van uw mening (stemmen kan enkel schriftelijk). U bent van harte uitgenodigd!

Vragen?
Voor vragen en informatie kunt u terecht bij uw bestuurder Martijn Donker, tel: (035)6460580 of email mag ook op hilversum@cnvdibo.nl. Ook kunt u altijd onze leden van de Bedrijfsledengroep PGGM aanspreken. Zij worden vertegenwoordigd door uw collegas Peter Bor en Kees Brink.

Binnenkort zal de CNV Dienstenbond bij PGGM weer beginnen met de CAO onderhandelingen voor 2004-2005. Wilt u de CNV Dienstenbond steunen in deze onderhandelingen? Overtuig dan uw collega van het nut van het lidmaatschap van de CNV Dienstenbond. Hoe groter wij worden, des te sterker wij staan!