AutoRai

16-1-2004

SEAT Leon Spirit: sportief gebaar

De SEAT Leon Spirit was al een zeer aantrekkelijke aanbieding, maar nu wordt het nog mooier: tijdelijk is het uitgebreide Spiritpakket namelijk helemaal gratis.

Met het Spiritpakket wordt de ingebakken sportiviteit van de SEAT Leon nog eens extra benadrukt. De basis voor de Spirit is de Leon Stella. De toch al complete uitrusting van dat model wordt uitgebreid met 15 inch lichtmetalen velgen en bumpers die volledig in carrosseriekleur zijn gespoten. In de voorbumper zijn bovendien mistlampen opgenomen. Die verbeteren niet alleen het uitzicht, maar ook het aanzicht.

Voor het interieur betekent het Spiritpakket extra luxe. Zo beschikt de Leon Spirit standaard over een radio/cd-speler met acht speakers, maar ook over een speciale bekledingsstof. Het stuur is evenals de pookknop en hoes met leer bekleed en daarmee is een sportieve grip op deze belangrijke bedieningselementen gegarandeerd.

De Leon Spirit is niet alleen sportief uitgevoerd, hij maakt ook een sportief gebaar door al deze aantrekkelijke extras zonder meerprijs aan te bieden. Dat gebaar betekent een voordeel van zon 1.600,- voor de klant, want dat is de waarde die het Spiritpakket vertegenwoordigt.