TWYNSTRA GUDDE



Twynstra Group of Managers & Consultants benoemt nieuwe partners

Per 1 januari 2004 heeft Twynstra Gudde twee nieuwe partners benoemd, te weten mr.ing. M.E. (Marlies) Krul-Seen en de heer R. (Rob) Rapmund.

Mr.ing. M.E. (Marlies) Krul-Seen (42)
Sinds september 2000 is zij werkzaam bij Twynstra Gudde als senior adviseur op het gebied van vastgoedmanagement en grondbedrijfsbeleid. Haar specialisatie is het professionaliseren van organisaties die actief zijn op vastgoedgebied. Krul is trekker van de adviesgroep Grond en Vastgoed Advies (GVA), die zich bezighoudt met haalbaarheidsvraag-stukken op het gebied van vastgoed, huisvesting, grondontwikkeling en parkeren. Voorheen was Krul onder andere werkzaam in diverse mana-gementfuncties bij het Grondbedrijf van de gemeente Den Haag en als vastgoedmanager bij de Etam-groep. Achtergrond: studie Bouwkunde aan de Hogere Technische School te Rotterdam en studie Rechten aan de Rijksuniversiteit te Leiden.

De heer R. (Rob) Rapmund (56)
Rapmund is sinds 1 januari 2004 werkzaam bij Twynstra Gudde als één van de partners. Zijn specialisaties zijn strategie en beleid in de publieke sector, e-government en veranderkunde. Hij heeft een reputatie op het gebied van grootschalige innovatieve programma's in het onderwijs (Kennisnet). Rapmund was reeds eerder werkzaam bij Twynstra Gudde als partner, bij HGRV als vennoot en bij de Gemeente Rotterdam als interim manager.
Achtergrond: Sociaal Cultureel Werk en Samenlevingsopbouw aan de Haagse Hogeschool, Organisatiekunde bij de Stichting Interuniversitaire Opleiding Organisatiekunde (SIOO).

De Twynstra Group of Managers & Consultants is een multispecialistische management- en adviesorganisatie. Kernactiviteiten van de
Twynstra Group zijn het managen van en het adviseren bij gecompliceerde projecten en veranderingsprocessen. Daarbij staat de samenhang tussen human talent, informatie- en communicatietech-nologie en infrastructurele en gebouwde omgeving centraal. Tot de Twynstra Group behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Corp Consultants, Twynstra Gudde Corporate Strategy and Finance, Twynstra Gudde Interim Management,Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra The Bridge en Twynstra Work Innovation. De Twynstra Group heeft een alliantie met DEGW Twynstra en DEGW Ibérica.


---