Politie Amsterdam-Amstelland

Drugsoverlast Dapperbuurt aangepakt

Bureau 's Gravesandeplein

16-1-2004. Wijkteam 's-Gravesandeplein heeft met de aanhouding van 16 verdachten voorlopig een eind gemaakt aan de drugoverlast in Amsterdam-Oost. De actie tegen straathandel liep vanaf zes januari. Bij deze actie werden diverse bolletjes harddrugs beslag genomen. Zes verdachten werden in verzekering gesteld. De anderen werden na verhoor en het opmaken van proces-verbaal heengezonden. Een van de verdachten bleek illegaal in Nederland te verblijven. Hij is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie en wacht op uitzetting.

---

Getuigen gezocht: aanrijding Nellesteinpad
16-1-2004. De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding vorige week woensdag tussen een fietser en een brommer. De 44-jarige brommerrijder raakte hierbij zwaargewond aan zijn bovenlichaam. De fietser is er na het ongeval vandoor gegaan. De aanrijding vond rond half negen 's morgens plaats op het Nellesteinpad. Vermoedellijk verleende de fietser geen voorrang aan de brommerrijder. Beiden kwamen bij de aanrijding ten val. De fietser verdween hierna lopend met zijn met name aan de voorkant gehavende fiets.

Bent u getuige geweest van dit ongeval of weet u wie de fietser is, neem dan contact op met de recherche van wijkteam Remmerdenplein: (0900) 8844.