Ingezonden persbericht


SUPERP krijgt SAP beheer van RDC Datacentrum

Persbericht
16 januari 2004

Per 1 februari 2004 neemt SUPERP de SAP (beheer)aktiviteiten over van het RDC Datacentrum te Amsterdam en daardoor ook de SAP-beheer services voor Amsterdam RAI.

De betreffende SAP medewerkers van het RDC zullen per 1 februari a.s. in dienst treden bij SUPERP. SUPERP heeft ervoor gekozen om vooralsnog de aktiviteiten op de huidige RDC lokatie voort te zetten vanwege verdere benutting en dienstenontwikkeling rondom hoogwaardige SAP- remote services, SAP-rekencentrumfaciliteiten, SAP-hostingservices en SAP-uitwijk.

Inmiddels is een letter of intent getekend met zowel RDC Datacentrum als Amsterdam RAI en wordt naar verwachting e.e.a. geformaliseerd voor 31 januari a.s.

Deze overname sterkt SUPERP in haar doelstelling om de komende jaren verder te groeien in het segment van SAP (Remote) beheerservices en de Zakelijke Dienstverlening als marktsegment.

Voor RDC Datacentrum en Amsterdam RAI is SUPERP de geschikte partner gebleken vanuit continuiteitswaarborging van SAP services en het breder kunnen initiëren van SAP-optimalisatieprojekten alsmede het aanbieden van SA P Hostingservices.

SUPERP, gevestigd aan de A2 te Zaltbommel, is op SAP beheer en consultancyvlak actief sinds mei 1999.

SUPERP heeft ca. 70 (beheer) consultants actief. Zij verrichten SAP beheer en SAP exploitatie-projekten bij klanten als Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs, Louwman en Parqui (importeur Toyota en Lexus), Ziekenhuis Groep Twente en Essent.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

SUPERP

De heer ing. John Hoogendoorn

Hogeweg 7H

5301 LB Zaltbommel

www.superp.nl

telefoon 0418-572233

fax 0418-572239

email office@superp.nl