Ingezonden persbericht


Nederlandstalige versie van BackupBuddyVFS voor het Palm OS

Amsterdam, 16 januari 2004 -- pdassi.nl, de grootste portal voor Palm-software in Nederland, brengt in samenwerking met de Amerikaanse ontwikkelaar Blue Nomad, een Nederlandstalige versie van BackupBuddyVFS voor het Palm OS op de markt.

BackupBuddyVFS is het nieuwste produkt in een bekende serie backup-programma's. Met deze versie kunt u onderweg een backup maken op een geheugenkaartje van individuele bestanden of alle bestanden op uw Palm. Een PC is daarbij niet nodig. Mocht de accu van de Palm leegraken of een hardwarestoring optreden, dan heeft de gebruiker binnen een paar seconden weer alle belangrijke gegevens terug.

Backup-programma's zijn alleen zinvol als ze regelmatig worden gebruikt. Daarom biedt BackupBuddyVFS de mogelijkheid om dagelijks op een vast tijdstip een automatische backup te maken. Om te voorkomen dat vertrouwelijke gegevens op een geheugenkaart in verkeerde handen vallen, kunnen de backupbestanden met een wachtwoord worden beveiligd.

BackupBuddyVFS is geschikt voor alle PDA's met PalmOS 4.x en geheugenuitbreiding op basis van het Virtual File System (VFS). Daartoe behoren onder andere de huidige PDA's van palmOne en Sony, de Alphasmart Dana en de Tapwave Zodiac. Gebruikers van de Tungsten T3 moeten voor het gebruik van BackupBuddyVFS de ROM-update installeren, die bekende problemen met geheugenkaartjes oplost.

Ontwikkelaar Blue Nomad is sinds 1997 succesvol met backup-programma's voor het Palm-besturingssysteem. BackupBuddyVFS is als eerste daarvan ook in de Nederlandse taal beschikbaar.

Verkrijgbaarheid en prijs
BackupBuddyVFS (Nederlands) is uitsluitend verkrijgbaar bij pdassi.nl voor 16,95 euro. Een probeerversie met een gebruiksduur van 30 dagen kan worden gedownload via http://pdassi.nl/14690.

Over pdassi.nl
pdassi.nl maakt het grote aanbod van PalmOS software toegankelijk voor Nederlandstalige gebruikers. Naast informatie en artikelen rond het thema Mobile Computing biedt pdassi.nl programma's in verschillende licentievormen om te downloaden en te kopen. Pdassi.nl is onderdeel van het Duitse softwarebedrijf pdassi.de dat in 2001 werd opgericht door Roland Heuberger en Markus Spiering.

Contact
pdassi.nl - pdaTronix
Gonny van der Zwaag
gvz@pdassi.nl
http://pdassi.nl