Ingezonden persbericht


The Next Future ontwikkelt nieuwe Playstation website

Utrecht, 16 januari 2004 ­ The Next Future is deze maand gestart met de ontwikkeling van een nieuwe website over consoles en games van Playstation. De site, die nog wel naamloos is, wordt onderdeel van het gaming netwerk van The Next Future.

Vanaf 1 maart 2004 is er een nieuwe game website op de Nederlandse surfgolven dat zich volledig zal richten op alles rondom de spelcomputers van Sony: de PSOne, de PlayStation 2 en de toekomstige handheld PSP. Dit betekent dus dat er naast artikelen over de PlayStation 2 ook artikelen over Sony's eerste spelcomputer de PS One zullen verschijnen.

"De gebruikers zullen dagelijks worden voorzien van de heetste nieuwtjes, recensies van games en hardware, interviews met speluitgevers en ­ontwikkelaars, en specials", aldus Dianne Broere, Sitemanager van de nieuwe Playstation website. "Aan de community wordt ook gedacht. Er is een uitgebreid forum en er zullen vaak prijzen te winnen zijn."

Deze Playstation website is niet direct gelieerd aan Sony Playstation, maar is een uitgave van The Next Future ­ Gaming Network, ook bekend van Gamevillage, één van Nederlands grootste game websites. GameVillage en de nieuwe Playstation website zullen dan ook gebruik gaan maken van elkaars nieuwsbronnen en andere resources.

===========================================
Noot voor de redactie,