Gemeente Leiden

Moderne sporthal beschikbaar voor Sportbedrijf Leiden

Publicatiedatum: 16 januari 2004

Aan de Wassenaarse weg staat een moderne sporthal met goede voorzieningen. De sporthal is onderdeel van het Rijnlands Revalidatie Centrum. Sinds gisteren kan het Sportbedrijf Leiden voor 1350 uur per jaar over het complex beschikken, ten behoeve van de sportverenigingen in de stad.

CULTUUR EN EDUCATIE - Om de verhuur aan het Sportbedrijf mogelijk te maken moest een overeenkomst worden opgesteld. Op donderdag 15 januari werd de overeenkomst ondertekend. Namens de gemeente zetten wethouder sport Ruud Hessing en directeur dienst Cultuur en Educatie Linda Schepman hun handtekening. Namens het revalidatiecentrum ondertekent Frans van den Broek d'Obrenan de overeenkomst.

De huurovereenkomst geldt voor de komende tien jaar. Het Sportbedrijf mag van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur over de sporthal beschikken. De hal is 44 bij 24 meter groot en daarmee zeer geschikt voor alle zaalsporten. Omdat de zaal is ingericht voor het revalidatiecentrum, is de ruimte uitstekend bruikbaar voor mindervalide sporters.

Sportverenigingen in de stad kunnen de hal via het Sportbedrijf huren. GeĂŻnteresseerden kunnen contact opnemen met Marja van Tilburg van het Sportbedrijf Leiden op telefoonnummer (071) 516 38 03.

Deze pagina is gewijzigd op 15-01-2004