Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Davilex Business introduceert Davilex Bank Offline Basic

Vanaf 15 januari 2004 is een nieuw softwareprogramma van Davilex Business beschikbaar: Davilex Bank Offline Basic. Met dit programma kunnen elektronische bankafschriften van internetbankieren offline bewaard en geanalyseerd worden.

Veel banken bieden inmiddels internetbankieren aan. Internetbankieren heeft als voordeel dat snel en gemakkelijk op ieder gewenst tijdstip bankzaken geregeld kunnen worden. De elektronische bankafschriften worden echter maar voor een beperkte periode bewaard, waardoor het opbouwen van financiële historie nauwelijks mogelijk is.

Davilex Bank Offline Basic maakt het mogelijk om een onbeperkt aantal transactiegegevens voor onbepaalde tijd te bewaren. De geïmporteerde transactiegegevens worden overzichtelijk onderverdeeld in (hoofd)posten en relaties, zodat de financiële historie bewaard wordt. Zo kan ook in de toekomst op ieder gewenst ogenblik een duidelijk beeld van inkomsten en uitgaven over een langere periode verkregen worden.

Davilex Bank Offline Basic kan 7 dagen gratis uitgeprobeerd worden en is te downloaden vanaf de internetsite van Davilex Business (www.davilexbusiness.nl). Een jaarabonnement op Davilex Bank Offline Basic kost EUR 4,95 incl. BTW


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht