16/1 District AA & Dommel

Boxtel 16-01-2004

SNELHEIDSCONTROLE VUGHT

Tijdens snelheidscontrole op de N65 te Vught op 15 januari 2004 zijn 45 bestuurders bekeurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 122 km.

AANRIJDING LETSEL BERLICUM

Bij een aanrijding op De Ploeg te Berlicum op 15 januari 2004 omstreeks 22.10 uur is een 18 jarige bromfietser uit Berlicum gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 46 jarige automobilist uit Berlicum.

AANRIJDING LETSEL BOXTEL

Bij een aanrijding op de Kapelweg te Boxtel op 16 januari 2004 omstreeks 07.55 uur

is een 36 jarige automobiliste uit Tilburg in botsing gekomen met een 56 jarige automobilist uit Haaren. De vrouw wilde linksaf slaan en verleende geen voorrang aan de tegemoetkomende auto. Beide bestuurders zijn licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

BEROVING BOXTEL

Een 36 jarige man uit Boxtel is op 15 januari 2004 omstreeks 21.00 uur op de Van Randerodestraat te Boxtel van zijn portefeuille beroofd met ongeveer 900. De man werd aangesproken door twee donkerkleurige mannen met de vraag of hij geld kon wisselen. Toen hij zijn portefeuille pakte, kreeg hij een klap op zijn hoofd en miste later zijn portefeuille. De politie verzoekt getuigen van deze beroving contact met haar op te nemen.

INBRAAK WONING DMV HENGELEN

Bij een woninginbraak in een woning aan de Tiboschlaan te Schijndel en Molenbergstraat te Sint Michielsgestel op 14 januari 2004 is in beide woningen geld weggenomen. De dader kwam vermoedelijk binnen door zgn. hengelen, waarbij de voordeur wordt geopend via de brievenbus. Ook bij een woning aan de Chopinstraat te Boxtel is op 16 januari op deze wijze ingebroken. De inbraken vonden plaats, terwijl de bewoners op de bovenverdieping waren.

De politie adviseert om altijd ramen en deuren goed te sluiten, als men geen zicht heeft op de benedenverdieping. Door met name de voordeur op het nachtslot te draaien, voorkomt men dat een inbreker via "hengelen" door de brievenbus de deur kan openen.

AANRIJDING LETSEL SINT OEDENRODE

Bij een aanrijding op de Schijndelseweg te Sint Oedenrode op 16 januari 2004, omstreeks 13. 15 uur is een 28 jarige automobiliste uit Sint Oedenrode licht gewond geraakt, doordat ze met haar auto tegen een boom botste. Het slachtoffer moest remmen voor de voor haar rijdende auto en raakte in een slip.