Gemeente Dalfsen

14/01/2004

Gedeputeerde Abbenhues bezoekt Dalfsen

Dalfsen - Gedeputeerde Carry Abbenhues van de provincie Overijssel is vrijdag 16 januari te gast bij het College van Burgemeester en Wethouders van Dalfsen. Na de officiële ontvangst in het raadhuis van Dalfsen en een gesprek met B&W staan er een rondrit en twee bedrijfsbezoeken op het programma. Mevrouw Abbenhues heeft economie en innovatie in haar portefeuille.

Tijdens de rondrit door de gemeente wordt gedeputeerde Abbenhues onder meer bijgepraat over de ideeën voor de stationslocatie, de ontwikkeling van het bedrijfsterrein Kampmansweg en de toekomstige woningbouw in De Gerner Marke.
In Nieuwleusen maakt mevrouw Abbenhues bij Luinstra Bronbemaling op bedrijfsterrein De Grift kennis met de heren M. Luinstra en P. Swager. De heer Luinstra is voorzitter van de Industrie Kombinatie Nieuwleusen en de heer Swager van de Industriële Club Dalfsen. De ondernemers houden samen een inleiding in het kader van de 'Pilot Deregulering'. Na de ontvangst bij Luinstra staat er een bedrijfsbezoek aan Ten Kate Motoren op het programma. Daarna volgt er een kleine rondrit door het centrum van Nieuwleusen. Het kennismakingsbezoek wordt aan het eind van de ochtend afgesloten bij conferentiecentrum De Bron in Oudleusen.