PERSBERICHT - 2004-01-16

3oceanstravel nieuwe specialist voor droomreizen naar eilanden

3oceanstravel, www.3oceanstravel.com, is een nieuwe reisspecialist voor individuele droomreizen naar de mooiste eilanden ter wereld. Daarmee is ze de eerste en enige touroperator in Nederland die zich alleen maar op eilandbestemmingen richt.

Verspreid over de drie oceanen - Atlantische oceaan, Grote oceaan en Indische oceaan - kan de reiziger kiezen uit de mooiste boutique resorts op vijftig verschillende eilanden die in aanvang geselecteerd zijn. De officiele start van 3oceanstravel vindt plaats tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Hoewel 3oceanstravel een totaal nieuw reislabel is, zijn de initiatiefnemers - Barron Travel en MilesTravel - bepaald geen nieuwelingen in de wereld van exclusieve reizen op maat. Zo is Barron Travel al jarenlang onbetwist de marktleider in maatwerkreizen naar Australie en Nieuw Zeeland en is MilesTravel de meest toonaangevende specialist voor onvergetelijke reizen naar safari Afrika.

Zowel Barron Travel als MilesTravel zien in deze specifieke bestemmingen een groeimarkt. Deze wetenschap is gebaseerd op aanvragen van bestaande klanten. Daarbij wordt niet alleen gedacht aan huwelijksreizen, maar vooral ook aan de reiziger die op zoek is naar totale rust en ontspanning onder paradijselijke omstandigheden.

Bij de bepaling van de bestemmingen is vooral gekeken naar eilanden die niet altijd voor de hand liggen. Bovendien is gezocht naar accommodaties die kleinschalig en luxueus van opzet zijn. Vaak voorzien van een uitstekende keuken en Spa's. Het moge dan ook duidelijk zijn dat 3oceanstravel zich richt op de verwende reiziger met een overeenkomstig reisbudget.

Naast een uitgebreide website - www.3oceanstravel.com - zal veel zorg besteed worden aan direct en persoonlijk contact met de Want. Via persoonlijke mailings, presentatie-avonden en desgewenst door een bezoek bij de klant thuis.