Ingezonden persbericht

Skovlund Camping op het eiland Funen in Denemarken

"Nederlands" management op Deense Camping in het gezellige hoekje van Funen nabij bos en strand

DENEMARKEN, 20040116 -- Skovlund Camping in Denemarken kan vanaf maart 2004 rekenen op twee nieuwe managers: Nederlander Dimitri Boonstra en de Deense Mette Udengaard kijken er naar uit om, met hun zoon Bjorn, te beginnen aan een nieuw uitdagend leven in het mooie Denemarken vlakbij bos en zee.


Mette en Dimitri worden verantwoordelijk voor de dagelijkse taken op de camping, van grasmaaien tot marketing, boekingen en activiteiten. De middelgrote camping, met niet alleen kampeerplaatsen maar ook vakantiehuisjes, is een rustig, familie vriendelijk 3-sterren camping met veel activiteiten; Solarium, sauna, tennis, tafeltennis, voetbal-velden, midget-golf, 2 spring-kussens,buiten zwembad met waterglijbaan en goede mogelijkheden voor wind-surfing. Strand met "blauwe vlag" en uitstekende visstekjes.

De nieuwe managers hebben allebei ervaring met toerisme en campings, en hebben eerder, met veel plezier, gewerkt op een van de grootste campings in Denemarken. Mette heeft verder ook, in 1997, diploma gehaald op De Deense Toeristacademie.

Camping eigenaar Tommy Sorensen blijft voor, praktische maar ook administratieve onder-steuning, werkzaam op de camping en zijn vaste taak wordt vooral in de zomer periode en in de winter ­ het varen met de vissersboot van de camping m/s Gitte Winter ­ is een uitstekend uitgangs-punt voor een spannende hengelsportvakantie.
Skovlund Camping ligt centraal en is heel makkelijk bereikbaar, ook voor Nederlandse vakantie-gasten. Het eiland Funen is met een tolvrije brug verbonden aan Jutland (het vaste land) sinds vorig jaar is Funen ook het eiland waarvandaan de tolbrug naar Seeland genomen kan worden naar Kopenhagen of zelfs verder door naar Zweden of Noorwegen. Ook zijn de grote Deense attracties zoals; Legoland en H.C. Andersens attractiepark binnen handbereik.

Dimitri en Mette zijn, de laatste 5 jaar, woon-achtig geweest in Nederland, maar nemen nu de grote stap en verhuizen naar Denemarken.

Vanaf maart 2004, willen ze u graag welkom heten maar wilt u eerder kennis maken met de nieuwe managers van deze camping, kom dan langs op de beurs Kamperen en Recreëren, Rosmalen laatste weekend van januari.

www.skovlund-camping.dk




Ingezonden persbericht