Politie Zeeland


O-0309-2004 VALS GELD

Afgelopen woensdag en donderdag werd er in een supermarkt in Goes en Kapelle betaald met vals geld. Vandaag werd er tevens in een winkel in Goes betaald met een vals bankbiljet.
In alle gevallen werd er betaald met valse biljetten, in totaal vijf stuks, van E 100.
De biljetten zijn inbeslaggenomen en worden door FTO onderzocht.

Z-0310-2004 VROUW ZWAAR MISHANDELD

Een 41-jarige vrouw uit de gemeente Sluis is donderdagochtend omstreeks 06.30 uur op de Oude Haven in Oostburg door een onbekend gebleven man zwaar mishandeld.
De vrouw fietste over een ventweg naar haar werk, onderweg zag zij dat er in tegengestelde richting een auto stopte/stilstond en dat er een man uitstapte. Toen die man haar aansprak, stopte zij. Hierop pakte de man haar vast en nam haar mee naar een nabij gelegen stro opslag. Hier trok hij aan haar kleren en sloeg haar. Toen er een onbekend geluid klonk liet de man haar los en liep snel weg en liet de vrouw achter.
De vrouw heeft diverse schaafwonden in het gezicht, hals en handen. Vermoedelijk heeft de vrouw gekneusde ribben.
Kort voor het incident hebben twee bromfietsers de vrouw gepasseerd en de politie in Oostburg zou graag met hen in contact komen. Eventuele getuigen kunnen zich melden op het politiebureau in Oostburg of via telefoonnummer 0900-8844.

W-0311-2004 WINKELDIEFSTAL

In de Lange Zelke in Vlissingen zijn vrijdag rond 15.00 uur een 17-jarige inwoonster van Middelburg en een 15-jarige jongen uit 's-Gravendeel aangehouden wegens winkeldiefstal.
Het tweetal had bij een drogisterij in Vlissingen een DVD ter waarde van E 27.89 en tien
doosjes cosmetica ter waarde van E 13.99 per stuk gestolen.

O-0312-2004 DIEFSTAL AUTOSTOELEN NA PROEFRIT

Een 44-jarige man uit Lelystad heeft vrijdagmiddag bij een garagebedrijf in Goes een auto na een proefrit teruggebracht, echter ontbraken er drie autostoelen.
Het schadebedrag bedraagt ongeveer E 2000.

W-0313-2004 WONINGINBRAAK

Vrijdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur werd er ingebroken in een woning aan de Nijverheidstraat in Vlissingen.
De toegang tot de woning werd geforceerd en diverse kasten werden doorzocht. Er werd een gsm en een portemonnee weggenomen.





Politie Zeeland