MOJO CONCERTS

Dream Theater naar Ahoy

De Amerikaanse symfonische hardrock formatie Dream Theater komt voor een concert naar Nederland. Op 18 januari 2004 is de band live te zien in Ahoy in Rotterdam. De kaartverkoop voor het maar liefst drie uur durende concert begint aanstaande zaterdag.

Het debuutalbum van Dream Theater When Dream And Day Unite verscheen in 1989 en werd meteen enthousiast ontvangen, ondermeer door het technische knappe maar ook uiterst ingewikkelde songmateriaal. Dream Theater is Mike Portnoy op drums, John Petrucci op gitaar, John Myung op bass en Jordan Rudess als toetsenist. Voor het tweede album Images And Words werd zanger James LaBrie aangenomen. Door dit album en de energieke live optredens van de band kreeg Dream Theater ook in Europa erkenning.

Sindsdien bezoekt Dream Theater regelmatig ons land en heeft de band hier een enorme schare enthousiaste en trouwe fans gekregen en een onbetwistbare live reputatie opgebouwd. Dat de band niets liever doet dan optreden bewijst de drie uur durende show waarin het energie niveau, net als de gitaarsnaren, strak gespannen blijft.

Het laatste album van Dream Theater Six Degrees Of Inner Turbulance kwam in januari 2002 uit en ontving lovende kritieken. De titel van hun nieuwste album, dat begin oktober verschijnt, is nog onbekend.

Dream Theater
Zondag 18 januari 2004
Ahoy - Rotterdam
Entree: EUR 37 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVVs en GWKs, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

27 aug 03 18:54