RTV West

Gratis kaarten voor voorstelling in het verbouwde Diligentia

4 december 2003

Half januari gaat theater Diligentia in Den Haag na een verbouwing van anderhalf jaar weer open. Na een serie inspeelvoorstellingen volgt op 21 maart de officiële opening.

De eerste publieksvoorstelling vindt plaats op 22 januari met cabaret van Mike Boddè. Maar de kijkers en luisteraars van Radio TV West mogen al op maandag 19 januari gratis de allereerste voorstelling in de vernieuwde zaal meemaken. Op het programma staat dan de nieuwe theatershow van cabaretier Sjaak Bral, "Op ware grootte".

Om in aanmerking te komen voor maximaal twee van de gratis 500 kaarten moeten de kijkers en luisteraars wel wat presteren: een gedicht maken over Diligentia. Over de verbouwing, over het Haagse van het theater, over de functie als cabarettempel, kortom als het maar over het theater aan het Lange Voorhout gaat.

De jury, bestaande uit cabaretier Sjaak Bral en radiomaker Ben Zwaan bekijken de gedichten en bepalen wie er in aanmerking komt voor de gratis kaarten. De gedichten moeten minimaal uit 4 regels en maximaal uit 10 regels bestaan. Ze moeten voorzien zijn van naam, adres en telefoonnummer en uiterlijk op 12 januari om 12.00 uur bij Radio TV West zijn.

Het adres luidt:
Radio TV West,
t.a.v. Diligentia,
Postbus 24025,
2490 AA Den Haag

24 november 2003
TV West zoekt het mooiste kersthuis

20 november 2003
Doe mee met de Radio TV West Disney tekenwedstrijd en win!