Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Agenda voor de Raadscommissie Sociaal

De Raadscommissie Sociaal vergadert op maandag 19 januari 2004 november om 19.30 uur in de Raadzaal van het Tuinstadhuis.

Agenda

1. Opening en vaststelling van de agenda

2. Mededelingen

3. Verslag van de raadscommissie Sociaal van 17 november 2003
4. Raadsvoordracht: vaststelling conceptnotities GOA-plan Geuzenveld-Slotermeer 2003-2006 en DO&JP 2003-2006 (GOA: Gemeentelijk Onderwijsachterstandenbeleid; DO&JP : Decentraal Onderwijs & Jeugdplan)

5. Rondvraag

Sluiting

De raadscommissie Sociaal
De raadscommissie Sociaal houdt zich bezig met de onderwerpen: Welzijn, Onderwijs en Sport, Economische Zaken en Werkgelegenheid. De raadscommissie adviseert, neemt geen beslissingen.

Stukken inkijken
De vergadering van de raadscommissie is openbaar. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het Tuinstadhuis, Plein '40-'45, nr. 1 en bij de Stichting Buurtbelangen, Jan de Louterstraat 19.

Inspreken
Als u uw mening wilt geven over één van de agendapunten of als u spreektijd wenst over andere onderwerpen die behoren tot het beleidsterrein van de raadscommissie, dan kunt u zich uiterlijk 24 uur van te voren melden bij de Griffie, onder vermelding van uw naam en het onderwerp waarover u iets wilt zeggen. De contactgegevens zijn hieronder vermeld.

Contact:
Marc van Rooij
Gerard Schmersel