Politie Groningen

Persberichten maandag 19 januari 2004

Provincie Groningen 19-01-2004 -

Groningen: overval op tankstation
Een nog onbekende man heeft zondagavond rond 19.30 uur een overval gepleegd op een tankstation aan de Van Ketwich Verschuurlaan. De overvaller kwam de tankshop binnen en bedreigde het personeelslid met een vuurwapen en eiste geld. Met de buit verdween hij te voet. Een zoektocht die direct na de overval in de omgeving werd gehouden leverde geen resultaat op. Signalement dader: man, lengte +/- 180 cm, normaal postuur. Hij droeg een zwarte bivakmuts en een
blauw/zwart/grijze jas. Eventuele getuigen worden verzocht de politie te bellen via 0900 8844 (lokaal tarief).

Groningen: jeugdige (13) fietsdief
Een kerkgangster bemerkte zondagochtend dat haar niet afgesloten fiets was weggenomen bij de Martinikerk. Zij deed aangifte bij de politie. Na de aangifte trof zij op het Damsterdiep een 13-jarige jongen aan op haar fiets. Met behulp van omstanders werd de fiets en de jongen naar het bureau gebracht. De jongen krijgt een proces-verbaal en de fiets is terug bij de eigenaresse.

Groningen: bonnen voor belediging
Een 22-jarige man uit Groningen kreeg zondagochtend een proces-verbaal voor het beledigen van een politieagent. De man schreeuwde de belediging na het uitschrijven van een bekeuring in de Kleine Raamstraat en mocht mee naar het bureau. In de Kleine Haddingestraat beledigde zondagavond een 35-jarige man uit Zuidlaren bekeurende agenten. Ook hij mocht mee naar het bureau en kreeg een proces-verbaal.
BERICHTEN REGIO KOMEN ZO DADELIJK