Ingezonden persbericht


VastgoedCentrum.nl bereikt stevige marktpositie dankzij groot bereik en functionaliteit

Zibb.nl, de grootste website voor ondernemers, maakt bekend dat VastgoedCentrum.nl sinds haar introductie in juni 2003 een stevige positie heeft verworven, met vijftien procent marktaandeel, honderdtachtig aanbiedende partijen en twintigduizend unieke bezoekers per maand.

Rabobank en Reed Business Information, de eigenaren van Zibb.nl, hebben VastgoedCentrum geïntroduceerd om ondernemers nog beter van dienst te zijn bij het zoeken of aanbieden van huur- of kooppanden. Het aanbod is gratis toegankelijk en eenvoudig te doorzoeken. Ondernemers vinden daardoor moeiteloos een geschikte kantoorruimte, winkelpand of stuk grond. Dit maakt VastgoedCentrum een interessante omgeving voor aanbieders van bedrijfsonroerendgoed.

Groot bereik
VastgoedCentrum heeft een extra groot bereik via Zibb.nl en de zakelijke uitgaven van Rabobank en Reed Business Information. Via Zibb.nl wordt het aanbod op VastgoedCentrum.nl getoond aan de 300.000 maandelijkse bezoekers van het zakelijke internetportaal. De publicaties van Rabobank en Reed Business Information, waaronder Bizz en Elsevier, bereiken nog eens ruim één miljoen zakelijke beslissers.

Snel en eenvoudig zoeken
De site en onderliggende software zijn ontwikkeld door YellowMind, ook bedenker van succesvolle sites als JobNews.nl en ItClicks.nl. De beproefde technologie maakt het mogelijk snel en eenvoudig te zoeken, bijvoorbeeld op soort pand, op regio, stad of buurt of met behulp van de unieke locatiekaart.

Daarnaast biedt VastgoedCentrum een unieke signaleringsfunctie. Het bijhouden van zoekopdrachten kost makelaars vaak veel tijd. VastgoedCentrum biedt uitkomst, omdat de zoekopdrachten snel, eenvoudig en anoniem kunnen worden ingevuld. VastgoedCentrum geeft de makelaar via e-mail of sms een seintje dat er een geschikt pand is gevonden, waarna deze de klant hier zelf over kan informeren. Naast deze archief- en signaleringsfunctie maakt VastgoedCentrum de bezoekfrequentie per object inzichtelijk.

Over zibb.nl
Zibb.nl is met afstand de grootste website voor ondernemers in Nederland. De site is een gezamenlijk initiatief van uitgever Reed Business Information en de Rabobank. Bezoekers vinden op Zibb.nl ondernemersnieuws, actuele informatie en handige diensten in zeven sectoren en meer dan twintig branches. Maandelijks weten meer dan 300.000 zakelijke bezoekers de website te vinden.

# # #

Noot voor de redactie,