Ingezonden persbericht


Amsterdam- Centrum zet SWANKS voort

Het afgelopen half jaar heeft er een proef plaatsgevonden omtrent reclame op steigerdoeken in Amsterdam Stadsdeel Centrum. En met een positief resultaat.

De betrokken ambtenaren bij de Gemeente van dit stadsdeel hebben besloten het concept reclame op steigerdoeken door te zetten tot in ieder geval eind 2004. MegaMedium heeft vorig jaar direct na de start van deze pilot diverse projecten uitgevoerd op de meest spraakmakende locaties in de binnenstad. Naast bijvoorbeeld de Postbank met een reusachtige leeuw aan de Westermarkt, spraken de Swanks van Nike, Ecco Shoes en L Oreal Couleur Experte aan het Magna Plaza zeker tot de verbeelding. Boterman, die in 2000 begon aan de lange weg om legaal en voor de lange termijn dit spectaculaire medium aan te kunnen bieden is zeer verheugd met de uitslag van de evaluatie.

++++++++einde persbericht+++++++++++++++++++
Foto s SWANK projecten Amsterdam:
Nike Magna Plaza: http://www.megamedium.com/f/nike%20mp2.jpg L Oreal - Magna Plaza: http://www.megamedium.com/f/loreal%20magna%20plaza.jpg Ecco Shoes - Magna Plaza: http://www.megamedium.com/f/mp2.jpg Postbank - Westermarkt: http://www.megamedium.com/f/postbank.jpg Grand Marnier - Kalverstraat: http://www.megamedium.com/f/grand_marnier_kalverstraat.jpg Emporio Armani Night - Kalverstraat: http://www.megamedium.com/f/armani%20kalverstraat.jpg



Ingezonden persbericht