Ingezonden persbericht


Claesen's zomer 2004 collectie verder uitgebreid

Voor zomer 2004 heeft Claesen¹s het concept van "Claesen¹s voor het hele gezin" nog verder uitgebreid. Voor kinderen en babies zijn nu echt alle modellen verkrijgbaar.

Door het grote succes van Claesen¹s zwemgoed voor kids en vader, is de zwemlijn nu uitgebreid in modellen, prints en lijnen voor kids en voor het eerst dit seizoen voor babies, in prachtige kleurencombi¹s, hawaiiprints, sport maar ook in effen roze of aqua. (zie Jpeg)

De Claesen¹s BASIC-rompers waren zo¹n succes dat Claesen¹s het tijd vond om de baby-lijn zodanig uit te breiden, dat er nu ook Claesen¹s baby-bovenkleding is. Eentje in wit en eentje in baseball. Ook nieuw dit seizoen zijn de TREND-rompers in babyblauw, babyroze en wit, voor meisjes een schattig roosje langs de boord en voor jongens een CLS-applicatie voorop.

Naast het "evergreenprogramma" heeft Claesen¹s twee keer per jaar het seizoensgoed; ondergoed dat altijd in kleur en print te combineren is met pyjama¹s, beachwear en "Funwear" (lekkere kleding in hippe kleuren voor naar het strand, school, sport of om gewoon in buiten te spelen, hetzelfde gestyled voor moeder).

Voor meisjes van 10 tot 15 jaar is er een lingerieprogrammaatje ontwikkeld met strings en een bijpassend behaatje in Chinese print en in sports.

Volwassenen:
Zwart, wit en grijs laten we deze zomer even voor wat het is, de dames en heren steken zich in boxers, strings en hemdjes met funky seventies kleuren en bloemen (zie Jpeg). De gekste kleurencombi's zijn er nu ook in de superlage heupstring, o.a. oranje met blauw, olijf met fuchsia etc. etc.

Wat we ook nog hebben voor de zomer 2004 IS........... Een grote collectie veelkleurig gehaakte accessoires. Tassen, hoedjes, bandana¹s etc., etc. allemaal verkrijgbaar in de kleuren van het zomerprogramma, zodat alles weer met elkaar te combineren is. Wat is er nou leuker dan je hele gezin steken in het oer-Hollandse merk Claesen¹s, met accessoires en al???

P.S: bij alle artikelen worden deze zomer speciale Claesen's tattoo's geleverd en hippe shopperbags!

Ik hoop dat jullie ons enthousiasme
over de collectie meevoelen en er wat leuks mee doen in de komende uitgaves.

Voor verdere info of het lenen van collecties kunnen jullie contact opnemen met Marlijn, Deetje of Shirley op 023 - 551 4660.

Groet,

Marlijn Faessen

www.claesens.com

Bijlage: foto's collectie zomer 2004