BedrijfsautoRAI

19-01-2004

13 nieuwe Mercedes-Benz Sprinters voor JohnsonDiversey

Marktleider JohnsonDiversey is een toonaangevende aanbieder van totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne bij bedrijven en instellingen. De systemen en services zijn onder andere gericht op gebouwenonderhoud, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en keukenhygiëne.

De klanten bevinden zich in uiteenlopende marktsegmenten. Naast de duizenden producten levert het bedrijf ook een uitgebreid en verregaand dienstenpakket om het one-stop-shopping principe mogelijk te maken

Met wereldwijd 13.000 medewerkers is JohnsonDiversey actief in meer dan 60 landen. De 38 servicemedewerkers van de Technische Klanten Service (TKS) voor de Nederlandse markt maken gebruik van Mercedes-Benz Sprinters. Recentelijk zijn als onderdeel van een overkoepelend meerjarencontract 13 nieuwe Sprinters van het type 311 CDI (korte/lage uitvoering) en 313 CDI (lange/hoge uitvoering) afgeleverd door de officiële Mercedes-Benz dealer Pordon uit Utrecht. De Sprinters worden ingezet voor service van onder meer reinigingsmachines.

Mercedes-Benz bleek als bedrijfswagenaanbieder het beste in staat om het complete wensenpakket te leveren tegen gunstige exploitatie kosten. Belangrijke factoren daarbij zijn de hoge mate van betrouwbaarheid van de voertuigen, een landelijk verspreid servicenetwerk en de mogelijkheid om de gewenste opties zoals Sprintshift en airco op beide varianten te leveren. Veiligheid, milieu, gezondheid en ergonomie vormen naast kwaliteit eveneens een belangrijk speerpunt binnen het beleid van Johnsondiversey en ook daarop gooide de Sprinter van Mercedes-Benz hoge ogen.

Mercedes-Benz dealer Pordon is daarbij in staat om het complete mobiliteitsvraagstuk uit handen van JohnsonDiversey te nemen. Zowel verkoop, onderhoud, service, belettering als de complexe inbouw van de kasten wordt in nauw overleg volledig aan de dealer overgelaten. De opbergkasten in de laadbak bieden ruimte aan maximaal 2.400 onderdelen en gereedschappen.