PENSIOENDESK NEDERLAND BV

Samenwerkingsovereenkomst Pensioendesk met SuperGarant Verzekeringen

Met ingang van 1 januari 2004 zijn SuperGarant Verzekeringen B.V. en Pensioendesk Nederland BV een intensieve samenwerking aangegaan. Deze samenwerking heeft als doel om enerzijds bestaande klanten van Supergarant en Pensioendesk meer service te verlenen en anderzijds elkaar te versterken in de markt, met name in het retailsegment.

Directeur SuperGarant Verzekeringen B.V. Guus Mineur: 'SuperGarant is gespecialiseerd in zakelijke schadeverzekeringen maar door de intensieve relatie met onze cliënten krijgen wij ook steeds vaker vragen over pensioen. SuperGarant kon tot op heden niet aan deze specialistische vragen voldoen. Door de samenwerking met Pensioendesk kunnen wij de dienstverlening aan onze cliënten uitbreiden. Alle vragen ten aanzien van oudedagsvoorzieningen zullen in het vervolg worden doorgespeeld aan de dichtstbijzijnde Pensioendesk-vestiging.'

Henk Doornewaard, Algemeen directeur Pensioendesk Nederland BV: 'Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking met SuperGarant Verzekeringen. SuperGarant heeft een sterke positie bij ondernemers in de detailhandel. Pensioendesk, met ondernemers als belangrijke doelgroep, is nog niet zo vertegenwoordigd binnen de foodsector. Wij krijgen nu de kans om ook deze branche te bedienen met objectief advies over oudedagsvoorzieningen.'

SuperGarant Verzekeringen B.V.
SuperGarant Verzekeringen, een organisatie gespecialiseerd in schadeverzekeringen, is opgericht in 1985 om ondernemers in de detailhandel een oplossing te bieden in de financiële risico's die ontstaan na calamiteiten in het bedrijf. Supergarant werkt nauw samen met het Vakcentrum Levensmiddelen, de branche-organisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods. Cliënten van SuperGarant zijn onder meer: Albert Heyn, Jamin, Lampenier, Hema en Etos.

Pensioendesk
Pensioendesk is, met een landelijk netwerk, de grootste organisatie van objectieve pensioenadviesbureaus in Nederland. Sinds 10 jaar adviseert Pensioendesk ondernemers, werkgevers, directeur grootaandeelhouders, werknemers en zakelijke adviseurs zoals accountants.