START-END BV

Inventarisveiling.nl voor het MKB

Amsterdam, 19 januari 2004.
Inventarisveiling.nl is het nieuwe veilingplatform voor MKB Nederland. Bedrijven die reorganiseren kunnen op dit platform overtollige inventaris kopen en verkopen. Meer dan 1000 complete werkplekken van de merken Steelcase en Ahrend worden aangeboden voor een fractie van de nieuwprijs. De werkplekken zijn vaak nog geen jaar gebruikt. Ook wordt er veel hardware aangeboden; zoals computersystemen, laptops, printers en faxen.
'Dit is een logisch gevolg van de ontwikkelingen bij grote bedrijven. Vorig jaar werd er flink gesaneerd en het gevolg is dat deze bedrijven nu van kantoorruimte af willen en de inventaris moeten verkopen. Ze kunnen dit door ons laten doen of de verkoop in eigen hand houden. De nieuwe veilingsoftware en het content management systeem is wat dat betreft echt uniek. Het uploaden van een veiling en het versturen van facturen is volledig geautomatiseerd', aldus Joachim de Blois, veilingmeester van Inventarisveiling.nl.
Inventarisveiling.nl richt zich op bedrijven, banken en curatoren. Het veilingsysteem is volledig geautomatiseerd. Na inloggen kunnen bezoekers al hun veilinggegevens op een centrale plek beheren. De bezoeker heeft hier een biedingenoverzicht, een facturenoverzicht en een profielinstelling. In de Online Showroom staan producten waarvan grote aantallen zijn en deze kunnen op offertebasis worden aangeschaft.
Inventarisveiling.nl is een initiatief van Start-end. Start-end is bedrijfsbemiddelaar en ondersteunt sinds 1999 bedrijven, banken en curatoren bij bedrijfsverkoop, doorstarts en veilingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Inventarisveiling.nl
De heer Joachim de Blois
Postbus 94450
1090 GL Amsterdam
Tel. +31 (0)20 452 4712
Fax. +31 (0)20 423 22 10

19 jan 04 12:38