Ingezonden persbericht


Persbericht

19 januari 2004

LEWIS versterkt haar team met twee PR consultants
~ sterk groeiend communicatiebureau stelt Joost Galema en Rian de Wit aan ~

LEWIS Communicatie BV, het internationale PR- en marketingadviesbureau voor ICT bedrijven, heeft twee nieuwe PR consultants aangesteld: Joost Galema en Rian de Wit. Beiden gaan in hun nieuwe rol ondersteuning bieden aan een senior accountmanager en werken aan de campagnes van een aantal van LEWIS klanten.

Joost Galema studeerde in 2003 af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen met als specialisatie Internationale Bedrijfscommunicatie. Zijn afstudeeronderzoek voerde hij uit bij ARCADIS NV en had betrekking op de markt- en marketinginformatie-uitwisseling tussen de werkmaatschappijen wereldwijd. Rian de Wit sloot in 2002 haar studie marketingcommunicatie aan de Hogeschool voor Communicatie Eindhoven af met een onderzoek naar de effectiviteit van marketing-PR in de leisure sector. Eerder liep ze stage bij het internationale PR-adviesbureau Hill and Knowlton.

"Vooral het internationale karakter van dit bedrijf spreekt me aan. Ik vind het een uitdaging om voor een snelgroeiend bedrijf als LEWIS te gaan werken", zei Joost Galema, PR consultant bij LEWIS. "Zeker voor de ICT branche, waar ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, is PR een onmisbaar instrument voor het opbouwen van het gewenste imago", aldus Rian de Wit.

"Joost is sterk internationaal georiënteerd en heeft een gedegen communicatieachtergrond. Rian heeft veel kennis op het gebied van bedrijfscommunicatie en PR", aldus Yvonne van Bokhoven, general manager van LEWIS Benelux. "LEWIS Benelux heeft haar klantenbestand recentelijk weer verder uitgebreid en was daarom toe aan versterking. Ik ben ervan overtuigd dat Joost en Rian een waardevolle aanvulling op het bestaande team vormen."

(263 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Digitale foto's van Joost Galema en Rian de Wit zijn bijgesloten bij dit persbericht.

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal PR- en marketingadviesbureau. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen en er zijn 100% dochters in Boston, Kopenhagen, San Diego, San Francisco, Singapore, Parijs, München, Stockholm, Milaan, Madrid, Sydney en Waalre. LEWIS is één van de snelst groeiende bedrijven in haar sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van £6 miljoen en meer dan 120 werknemers in dienst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel:+31 (0)40 235 46 00Fax:+31 (0)40 235 46 01
E-mail:vivianeb@lewispr.com
Web site:http:/www.lewispr.com


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---