CDA

19-01-04
Nieuw: CDA Almanak 2004

Een uniek boekwerk rolde vorige week van de persen: de CDA Almanak 2004. Maar liefst 120 paginas met handige informatie over de partij en boeiende portretten van de mensen die daarin actief zijn. Gratis aan te vragen bij het CDA Bureau.

Gratis voor alle geïnteresseerden is bij het CDA Bureau de CDA Almanak 2004 verkrijgbaar. Een nieuwe partijuitgave, full color, rijk geïllustreerd en boordevol informatie over wie wat waar doet. Het CDA, met 80.000 leden de grootste politieke partij van Nederland, brengt in deze publicatie voor het jaar 2004 de vele geledingen van de partij, maar vooral de mensen die daarin actief zijn, in beeld, schrijft partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt in het voorwoord. De almanak staat vol met hun portretten. Twintig CDAers komen op een heel bijzondere wijze voor het voetlicht. Aan de hand van tien vragen leggen ze onder meer uit waarom ze voor het CDA hebben gekozen, wat hun persoonlijke drijfveren zijn om zich met het politieke bedrijf bezig te houden en wat ze vinden dat anders en beter kan in de partij en in de politiek. Aan het woord komen mensen die op allerlei niveaus actief zijn in de partij: als vrijwilliger, in een gemeenteraad, in de provincie, in het partijbestuur, in Eerste en Tweede kamer, in het Europarlement en in de regering. Een grote groep vaak voor, maar ook achter de schermen werkende, partijmensen krijgt in dit unieke boekwerkje een gezicht. De lezer komt in de almanak alles te weten over hun plek in de partijorganisatie en over hun bereikbaarheid.

De CDA Almanak 2004 is te bestellen door te bellen met het CDA Bureau, tel.: 070 3424888 of door een e-mail te sturen naar cda@bureau.cda.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.