Gemeente Sint-Oedenrode


Besluitenlijst 6 januari 2004
Brief provincie over nieuwe dienstregeling BBA. Aanvullend voorstel sluitingstijden horeca op collectieve vrije feestdagen.
Het College stelt aan de gemeenteraad voor om voor de horeca op Nieuwjaarsdag afwijkende sluitingstijden vast te stellen. Voorgesteld wordt de het sluitingsuur te verruimen van 01.00 uur naar 06.00 uur. In de praktijk wordt reeds gewerkt met deze sluitingsuren en het College wil dit nu ook vastleggen in de APV (Algemeen Plaatselijke Verordening.
Uitbreiding bakenverlichtingsplan 2003/2004.
Het College is akkoord met de uitbreiding van de (baken)verlichting in het buitengebied. Regelmatig komen verzoeken binnen voor het bijplaatsen van extra lichtmasten. In de gemeentebegroting is jaarlijks e 3815,00 beschikbaar voor uitbreiding van de bakenverlichting. Door het samenvoegen van de budgetten van 2003 en een gedeelte van 2004 kunnen nu een aantal masten tegelijkertijd geplaatst worden.
Vragen ouderenpartij.
Ouderenpartij mededelen dat:

- beperkte evaluatie in eerste kwartaal 2004 wordt afgerond;
- de exacte beweegredenen om komgrens te verleggen niet met zekerheid achterhaald kunnen worden, maar dat de aanwezigheid van het park en de sportparken waarschijnlijk tot de grens aanleiding hebben gegeven.