Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


19 januari 2004


Onderwerp: zoektocht naar vermiste vrouw Gorssel


Naar aanleiding van het bericht van afgelopen vrijdag over de vermissing van een 78- jarige vrouw uit een zorgcentrum in Gorssel, maakt de politie thans in overleg met de familie het volgende bekend:


De vrouw, Will Dhont, is 's morgens na vertrek van het zorgcentrum in de bus gestapt. Zij is vervolgens bij het Chinees restaurant (voorheen de Pessing) op de hoek Deventerweg-Lochemseweg uitgestapt en sindsdien ontbreekt ieder spoor van haar.


Nadat de politie op de hoogte is gebracht van de vermissing is ook de familie een zoektocht begonnen. Hier hebben zij zaterdag en zondag hulp gekregen van een aantal medewerkers van het Rode Kruis met speurhonden.


Inmiddels zijn de busmaatschappijen en de NS rond Zutphen/Deventer èn de politie IJsselland op de hoogte gebracht van de vermissing van de vrouw.


De vrouw heeft een lengte van 1.65 m, normaal postuur, donkerblond krullend haar (was eerst grijs opgegeven) en een bril met metalen montuur. Zij draagt een donkerblauwe lange broek en een donkerrode jas. Vanwege de regen droeg zij een regenkapje.


Einde bericht


N.B. Mogelijk, dat in de loop van de middag een betere foto komt.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52

---- --