Politie Zuid-Holland-Zuid

19/01 Ochtend Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

19-01-2004 - Persberichten District II

INBRAAK
SLIEDRECHT- Zondagavond 18 januari is ingebroken in een woning aan de Waterwegstraat. De inbreker(s) kwamen het huis binnen door de achterdeur te forceren. Ze doorzochten de keuken en de woonkamer en de buit bedroeg geld. De Technische Recherche stelt een onderzoek in.

ALCOHOL
GORINCHEM- Op de Spijksedijk is zondagavond 18 januari een 34-jarige man uit Papendrecht aangehouden wegens rijden onder invloed. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd.

JONGEN ONDER VRACHTAUTO
GROOT AMMERS- Maandagmorgen 19 januari omstreeks 07.20 uur is een 13-jarige jongen uit Schoonhoven met zijn fiets aangereden door een vrachtauto. De jongen is met diverse botbreuken en mogelijk inwendig letsel naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht overgebracht. De vrachtwagen reed van de pont en sloeg rechsaf het Schoonhovense Veer op richting Groot Ammers.De 62-jarige bestuurder uit Groot Ammers zag de jongen die vermoedelijk rechtdoor wilde fietsen over het hoofd. De fiets kwam onder de vrachtwagen terecht en de jongen werd overreden. Het personeel van de Regionale Verkeersondersteuning stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval.