Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Fortis bank kiest veritate company voor e-mail marketing

Amsterdam, maandag 19 januari 2004: Fortis Bank brengt haar e-mail marketing activiteiten onder bij Veritate Company. Over een periode van 6 maanden worden verschillende e-mail uitingen getest onder diverse klantgroepen van de bank. Uitgangspunt hierbij is informatievoorziening op maat. Doelstelling is het intensiveren van de relatie met bestaande klanten en daarnaast het benutten van cross -en upsell mogelijkheden binnen het portfolio van Fortis Bank.

Veritate Company is verantwoordelijk voor strategie, concept en vormgeving en draagt met VeritateMail zorg voor de technische executie van de e-mail activiteiten. Belangrijkste motivering voor de keuze van Veritate Company is dat het bureau strategie, concept en executie bundelt in totaal propositie en daarmee voor haar opdrachtgevers aantoonbare successen heeft geboekt.

Over Veritate Company
Veritate Company is het gespecialiseerde bureau voor e-marketing consultancy -en software. Veritate Company levert uiteenlopende diensten zoals strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, e-marketing content en opt-in e-mail list services. Voor de uitvoering van de e-marketing campagnes maakt Veritate gebruik van VeritateMail, de software oplossing voor e-marketing en SMS campagnes. VeritateMail wordt daarnaast door een groot aantal gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties zelfstandig ingezet voor het realiseren van de opgestelde e-marketing doelstellingen.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (