PERSBERICHT - 2004-01-19

Provence Databank nieuwste aanwinst van Frankrijk Huis

Het Frankrijk Huis start voor het zomerseizoen van 2004 een speciale Provence Databank waarin een breed en divers aanbod van accommodaties in de Provence, Côte d'Azur en op Corsica is ondergebracht.

Met behulp van een zoeksysteem kan de bezoeker zijn/haar gewenste accommodatie selecteren en reserveren op www.frankrijkhuis.nl. Er zijn circa 300 villa's, vakantiewoningen, hotels, chambres d'hôte, vakantieparken, citytrips, rondreizen, all-inclusive en luxueuze kampeervakanties uit de programma's van diverse gespecialiseerde reisorganisaties geselecteerd. De Provence Databank start met het zomeraanbod voor 2004 maar zal ook gedurende de wintermaanden suggesties blijven bieden voor een verblijf in deze regio.

Daarnaast is op de site actuele regio- en reisinformatie te vinden, een overzicht van interessante links, het weer in de regio, de vervoersmogelijkheden en een culturele agenda. Er is een interactieve rubriek voor en door reizigers alsmede een overzicht van relevante reisgidsen, kaarten en tijdschriften, die overigens ook besteld kunnen worden.

Al bijna 10 jaar fungeert Het Frankrijk Huis als virtuele reisagent voor vele reisorganisaties met Frankrijk vakanties. De jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers tonen aan dat de site www.frankrijkhuis.nl. voor velen een eerste orientatie en informatiepunt is geworden voor een volgende Frankrijk vakantie. De Provence Databank is een aanvulling op de reeds bestaande Bretagne, Parijs en Ardèche Databank in het zomeraanbod.