Gemeente Heumen

Nieuwsberichten

19/01/2004


Vrijwilligers gezocht voor foto-impressie vrijwilligerswerk

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk gemeente Heumen is opgericht om het vrijwilligerswerk een extra stimulans te geven en in te gaan op vragen en suggesties daarover.

Het steunpunt zoekt nog vrijwilligers uit de vier dorpen van de gemeente Heumen die op de foto willen om een beeld te geven van hun werk. De foto's worden gebruikt voor een tentoonstelling 'Vrijwilligers aan het woord'. Daarmee wordt de aandacht gevestigd op organisaties en wordt geprobeerd anderen enthousiast te maken. Op dit moment is de expositie te bezichtigen bij de
vrijwilligersinformatiepunten in de bibliotheken en in het gemeentehuis. De foto's worden eind februari vervangen door nieuwe.

vacatures?
Organisaties kunnen openstaande vacatures melden bij het steunpunt. Ze komen in vacaturemappen op de vrijwilligerswerkinformatiepunten. Het steunpunt brengt de vacatures vervolgens onder de aandacht van de bewoners van de gemeente.

Op zoek?
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Het steunpunt beschikt over een overzicht van vrijwilligerswerk op diverse terreinen. Van korte tot langere klussen, voor iedereen wat geschikts!
Vrijwilligers en organisaties kunnen zich melden bij de functionaris Catelijne Quant, telefoon 358 84 47 of mailen naar cquant@heumen.nl. Het kan uiteraard ook per post: postbus 200, 6580 AZ Malden. Bezoekadres: gemeentehuis Kerkplein 6 te Malden.