Ingezonden persbericht


Acer Computer Benelux krijgt een nieuw gezicht

Marc Pauly vervangt Maarten de Haas

's Hertogenbosch 19 januari 2004 - Maarten de Haas, jarenlang het gezicht van Acer Computer Benelux, gaat een nieuwe uitdaging aan. Eind februari zal Maarten de Haas verhuizen naar het Amerikaanse hoofdkantoor van Acer te San José, California. Hij gaat zich daar bezig houden met Business Development. Zijn taak als woordvoerder van Acer Benelux wordt vanaf dat moment overgenomen door de heer Marc Pauly.

"Met veel plezier heb ik mijn taak als Business Unit Manager Benelux voor Acer vervuld. Het is een boeiende en leerzame tijd geweest. Ik ben blij met de nieuwe kans die Acer mij biedt en wens Marc veel succes met deze aanvullende taak. Gezien zijn kennis en ervaring ben ik ervan overtuigd dat dat geen probleem zal zijn", aldus Maarten de Haas.

Marc Pauly is zeker geen onbekende van Acer Computer Benelux. Al sinds 1992 is hij in dienst van deze organisatie waar hij verschillende functies heeft bekleed, eerst in België, later in Nederland. Momenteel is Marc Pauly verantwoordelijk voor de Benelux verkoop organisatie.

"Acer Computer heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Dat biedt allerlei nieuwe uitdagingen, voor de onderneming en voor haar werknemers. Deze nieuwe taak als woordvoerder is daar een voorbeeld van. Daarom blijft deze organisatie na zoveel jaren nog steeds boeien," zegt Marc Pauly. "Ik wens Maarten veel succes in zijn nieuwe werkomgeving en dank hem voor het werk dat hij hier voor Acer heeft verricht."

Acer in het kort

Acer werd in 1976 opgericht en behoort tot de top tien in de wereld voor de verkoop van merkpc's. Het is op marketing- en dienstenvlak actief in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en ondersteunt dealers en distributeurs in meer dan 100 landen. Naast het aanbod van een breed spectrum IT-producten en -diensten is Acer ook een toonaangevende vernieuwer inzake e-business. Het biedt e-enabling-oplossingen die IT-producten combineren met een gamma diensten dat wordt geleverd via de globale infrastructuur van Acer. Acer brengt onder meer desktops, notbooks, servers, monitoren, personal digital assistants (PDA) en gamma van IT-accessoires op de markt.

In Europa is Acer de 5de grootste PC-leverancier met een wereldwijde marktgroei van 9,6% in 2002 (t.o.v. een gemiddelde marktgroei van -4,7%). In het derde kwartaal van 2003 stegen de verkoopcijfers van Acer in Nederland met 48,2%. Op de Nederlandse notebook markt is Acer het eerste merk met een marktaandeel van 20,1%.



Ingezonden persbericht