Ingezonden persbericht


Persbericht

Oracle benoemt sales director applications

Oracle Nederland heeft René van Stiphout benoemd tot Sales Director Applications. In zijn nieuwe functie wordt hij verantwoordelijk voor het verkoopbeleid van de Oracle e-Business Suite in Nederland. Van Stiphout gaat leiding geven aan het salesteam dat zich richt op Oracle's geïntegreerde pakket van bedrijfsapplicaties en hij treedt in zijn nieuwe functie bovendien toe tot het Sales Managementteam.

Van Stiphout is sinds 1999 werkzaam bij Oracle en heeft diverse functies bekleed binnen het internationale Applications team. Zo was hij onder andere Director pre-sales en Director CRM solutions voor de regio EMEA. Voordat hij bij Oracle in dienst kwam was Van Stiphout partner bij Tinoway en bekleedde hij verschillende salesmanagement functies bij NCR en AT&T.

"De ervaring die ik heb opgedaan binnen Oracle s internationale sales organisatie kan ik uitstekend gebruiken in mijn nieuwe functie bij Oracle Nederland", aldus René van Stiphout. "In mijn nieuwe rol zie ik het als mijn taak om meer organisaties te laten zien wat de Oracle E-Business Suite voor hen kan betekenen".

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.