Ingezonden persbericht


Persbericht

ISIT nu EMC Velocity² Partner

Naarden, 19 januari 2004 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, heeft een hogere partnerstatus gekregen bij EMC. ISIT, voorheen EMC Velocity² Reseller, heeft met name op basis van haar goede verkoop- en ondersteuningsprestaties voor EMC nu de Velocity² Partner-status. Hierdoor kan ISIT onder andere beschikken over nog betere product- en verkoopondersteuning door EMC. Door deze nieuw certificering zal de samenwerking op alle fronten nauwer worden.

Het partnerprogramma van EMC omvat verschillende niveaus, waarbinnen Velocity² Partner de op één na hoogste certificering is. ISIT is de eerste Nederlandse storage integrator die deze status heeft gekregen voor haar activiteiten in de Benelux.

"Dankzij een innovatieve aanpak en oplossingsgerichtheid weet ISIT als geen ander de noden en pijnpunten van zijn klanten te adresseren. We zijn dan ook tevreden om hen als eerste EMC Velocity² Partner in Nederland te mogen certificeren. ISIT heeft ons bewezen dat ze rendabele en geavanceerde opslaginfrastructuren voor de meest diverse situaties kunnen voorstellen en implementeren", aldus Geert Van Peteghem, Regional Partner Manager Benelux bij EMC.

"We voldoen nu aan de hogere eisen die EMC stelt aan Velocity² Partners", vertelt Tony Archidona, woordvoerder van ISIT. "Dit hebben we onder andere bereikt door succesvolle storage-implementaties op basis van EMC-oplossingen, bijvoorbeeld bij het Academisch Ziekenhuis Groningen. Daarnaast zijn sinds kort meer ISIT-medewerkers opgeleid tot EMC Proven Professional Solution Engineers Hierdoor kunnen we klanten die gebruik maken van EMC-oplossingen direct en professioneel ondersteunen. Om deze certificering vast te kunnen houden worden goede prestaties van ons vereist, maar daar krijgen we ook veel voor terug."

ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

Over ISIT - The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de meest onafhankelijke storage specialist in de Benelux. De organisatie realiseert oplossingen op turn-key basis; van advies tot en met implementatie en support. Ook is zij actief als Storage Service Provider. ISIT beschikt tevens over een eigen trainingsinstituut en democentrum. De organisatie heeft een vestiging in Nederland en België en partnerships met toonaangevende storage leveranciers als: ADIC, Cisco Systems, CommVault, EMC, Legato, Network Appliance, StorageTek, Softek en Veritas. Ook is zij lid van de Storage Network Industry Association (SNIA). Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd.

Ingezonden persbericht