Persberichten district Maasland

Oss 19-01-2004

AANHOUDING NA DOORRIJDEN BIJ ONGEVAL MET LETSEL

OSS - Zondagavond is een 23-jarige man uit Berghem aangehouden. Daarvoor was hij met de auto betrokken bij een ongeval aan de Berghemseweg in Oss, waarbij een 22-jarige man uit Uden gewond raakte. Deze voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist was doorgereden na het ongeval. Nadat een familielid zich meldde bij de plaats van het ongeval is de verdachte later aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de plaats van een ongeval te hebben verlaten. De auto van de verdachte is in beslag genomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.
Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844.

DOORRIJDEN NA AANRIJDING

OSS - In de nacht van zondag op maandag is rond 2 uur een verkeersongeval ontstaan waarna een auto is doorgereden. De auto van een 20-jarige man uit Herveld reed over de Ruwaardsingel, vanuit de Julianasingel. Ter hoogte van de kruising met de dr. Saal van Zwanenbergsingel wilde hij op de kruising draaien. Hij zette zijn linker richtingaanwijzer aan en draaide linksaf. De snelheid van een achter op komende auto was vermoedelijk verkeerd ingeschat waardoor de auto van de 20-jarige in de flank werd gereden en begon te tollen. Toen de auto stilstond, zag de bestuurder een donkere volkswagen Golf wegrijden over de Ruwaardsingel, waar deze linksaf de Witte Hoeflaan insloeg. De politie is op zoek naar de bestuurder van de donkere Golf.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

RAVENSTEIN - Op de Dorpenweg in Ravenstein is maandagnacht een 49-jarige man uit Oss aangehouden die met drank op achter het stuur zat.

MET DRANK OP TEGEN DE BUS

HEESWIJK-DINTHER - Maandagochtend is een 20-jarige man uit Heeswijk-Dinther aangehouden op de Laagbeugt te Heeswijk-Dinther. De man was bij een aanrijding betrokken geweest en werd een blaastest afgenomen. Hij bleek te veel gedronken te hebben. De man was betrokken bij een frontale aanrijding tussen een bus en aan auto, waarbij geen gewonden zijn gevallen. Hij reed in een auto uit de richting van Heeswijk-Dinther. in de richting van Veghel. Vermoedelijk hadden zijn banden geen grip op het natte wegdek, toen hij remde en reed tegen een tegemoetkomende bus.

VROUW ONDER EEN AUTO GEKOMEN

BERGHEM - Op de Spaanderstraat in Berghem is maandagochtend een 78-jarige vrouw uit Berghem zwaar gewond geraakt bij een ongeval. Haar 82-jarige man reed de auto achter uit de oprit af. Door onbekende oorzaak is de vrouw ten val gekomen. De auto is over haar heen gereden waardoor zij onder de auto terechtkwam. De vrouw is eronderuit gehaald en gereanimeerd. Het personeel van de ter plaatse gekomen traumaheli en de ambulance hebben haar gereanimeerd. De vrouw is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Oss gebracht. Haar toestand is kritiek.