Politie Zeeland


Z-0389-2004 DIEFSTAL UIT AUTO

Maandag tussen 13.00 en 17.00 uur werd uit een auto aan het Princebolwerk in Hulst een autoradio / cd-speler met een waarde van enkele honderden euro's gestolen.

O-0390-2004 AANRIJDING IN ZONNEMAIRE
Op de kruising Zuidweg / Stapelsweg vond maandag om 14.10 uur een aanrijding plaats.
Een62-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Stapelsweg, komende uit de richting van Brouwershaven. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 53-jarige bestuurster uit dezelfde gemeente. Zij draaide met haar voertuig om de as en botste tegen een verkeersbord. Het bord werd vernield en beide voertuigen raakten beschadigd.


W-0391-2004 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op de President Rooseveltlaan vond maandag om 15.28 uur een aanrijding plaats.
Een 69-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed op de rechterrijstrook van de President Rooseveltlaan in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg. Toen hij naar links uitweek om van rijstrook te wisselen liet hij een 37-jarige Middelburgse bestuurder, die op de linkerrijstrook reed, niet voorgaan. Er ontstond een aanrijding waarbij beide voertuigen beschadigd raakten.


Z-0392-2004 AANHOUDING IN SAS VAN GENT

In de Dijkstraat in Sas van Gent werd maandag om 18.45 uur een 20-jarige inwoner van die plaats aangehouden.
Hij had in de omgeving van de Beneluxstraat vernielingen aangericht in een woning en in de straat een fiets en enkele tuinhekken vernield. Ook waren er vernielingen aangericht aan een personenauto. De oorzaak ligt in de persoonlijke en relatiesfeer.

W-0393-2004 INBRAAK IN HORECABEDRIJF
In de nacht van zondag op maandag werden bij een inbraak in een horecabedrijf op de Noordweg in Serooskerke (W) enkele duizenden euro's gestolen.


O-0394-2004 SIERVELGEN GESTOLEN

In de nacht van zondag op maandag werden van twee personenauto's op een bedrijfsterrein aan de Kreeft in Yerseke de siervelgen gestolen.
De gezamenlijke waarde van de velgen bedraagt enkele duizenden euro's.


Z-0395-2004 DOORRIJDER

Op de Markt in Sluis werd maandag omstreeks 19.25 uur een geparkeerde personenauto aangereden en zwaar beschadigd. De onbekende automobilist is daarna doorgereden.
De auto stond onbeschadigd aan de rechterzijde van de Markt met de voorzijde in de richting van het Eenhoornplantsoen en werd (vermoedelijk) door een vrachtwagencombinatie aange- reden. Hierdoor werd de gehele linker zijkant geschampt en op enkele plaatsen opengereten. De auto werd een 10-tal meters meegesleept en schampte daardoor ook nog een lantaarnpaal. De onbekende automobilist is niet gestopt maar tegen het eenrichtingsverkeer in weggereden.





Politie Zeeland