Ingezonden persbericht


De stichting Robin Hood Rekening roept een ieder die op of onder het bijstand niveau zit, of aan het eind van de maand tekort komt, om voor elk nieuw aan te schaffen apparaat, wasmachine, koelkast, diepvries, bril, gehoorapparaat, fiets, snorfiets, dieetkosten enz., een aanvraag te gaan doen bij de bijzondere bijstand van de gemeente. Of er nu recht bestaat of niet: aanvragen

Op deze manier krijgen de lokale overheden het zo druk dat ze misschien eens gaan beseffen dat de armoede in Nederland iets structureels is.

Laten we met zijn allen in de week van 26 t/m 30 januari deze aanvragen gaan doen. Laten we actie gaan voeren om Balkenende en zijn kornuiten ( zij stelen van de armen ) te laten beseffen dat het zo niet verder kan.

Stuur een brief naar
DE MINISTER PRESIDENT
Prof. Mr. Dr. J.P. Balkenende
Binnenhof 20,
2513 AA Den Haag
met de tekst:

Nu is het genoeg!

Stop de verloedering en uw asociale beleid.


· 10 % erbij bij voor de minima en vanaf 3 x modaal 5% extra belasting.
· Gratis openbaar vervoer, zoals men dat ook in ons buurland België overweegt
· Bezuinig op wegenbouw

· Stop de aankoop van de JSF. Het blijkt nu dat hierdoor niet meer werkgelegenheid in Nederland komt. Hier kan zinvol bezuinigd worden
· Stop de bezuinigingen in de zorg en de eigen bijdragen. Het blijkt dat de bezuinigingsmaatregelen heel veel werkgelegenheid kost. Deze maatregelen leiden bovendien tot schrijnende, zorgwekkende situaties die geen naasten lievend mens op zijn geweten zou moeten willen hebben. (Ik ben maar een gewoon mens, maar laat het mij graag tot eer strekken tegen deze toestanden ten strijde te trekken).

Vriendelijke groet,

Naam:
Adres:
Woonplaats: Handtekening:

www.robinhoodrekening.com
namens het bestuur Loe Notten, voorzitter
Griendtsveenstraat 83, 7887 TK 0591 303440 of 0623658867