GTI op symposium Maintenance Excellence door Regionale Ketenvorming

Bunnik, 19 december 2003

20 januari 2004 organiseren NVDO Kring Groningen/Drente, Rijnconsult en TxU Noord-Nederland een symposium rond het thema 'Maintenance Excellence door Regionale Ketenvorming'. Het symposium gaat in op de wijze waarop ketenvorming in onderhoud kan bijdragen aan efficiënte bedrijfsvorming in economisch zwaar weer.

GTI is aanwezig op de informatiemarkt en verzorgt daarnaast een lezing over 'Kostenbeheersing door partnership en werkpakketten in prestatievorm'. Daarin komt aan de orde waarom en hoe Dynea het onderhoud van productie-installaties volledig heeft uitbesteed aan GTI.

Sprekers uit de wereld van de procesindustrie, contractors, wetenschap en advies zullen nader ingaan op:

* ontwikkelingen in regionale kennis en ketenvorming

* toekomstmodel voor ketenontwikkeling in de procesindustrie

* wat de procesindustrie en haar toeleveranciers moeten doen om in dit model te passen

* wat diverse bedrijven hebben gedaan en gaan doen met betrekking tot ketenontwikkeling in en uitbesteden van onderhoud

Lezing GTI

In zijn lezing zal Geert Bolhuis van GTI vertellen waarom Dynea heeft gekozen voor volledige uitbesteding van onderhoud. Op basis van partnership en regionale ketenvorming werken GTI en Dynea gezamenlijk aan kostenbeheersing en kostenreductie. Bolhuis zet uiteen welke stappen hiertoe doorlopen zijn.

Het symposium zal worden afgesloten met een diner waarbij het uitwisselen van kennis centraal staat.

Meer informatie over dit symposium kunt u verkrijgen via info@gti-group.com. Informatie over onderhoud door GTI vindt u op www.gti-group.com/is.