Gemeente Leiden

Asfalteringswerkzaamheden Kort Rapenburg, Hooigracht en Lammenschansweg

Publicatiedatum: 16 januari 2004

In de nacht van dinsdag 20 januari op woensdag 21 januari worden aan een aantal wegen asfalteringswerkzaam-he-den uitgevoerd. Het gaat om het Kort Rapenburg, de Hooigracht (ter hoogte van de Nieuwstraat) en de Lammenschansweg (ter hoogte van de Zoeterwoudsesingel). Ook worden in de Breestraat en in de Korevaarstraat kleine reparaties aan het wegdek uitgevoerd.

MILIEU EN BEHEER - De werkzaamheden vinden in verband met de veiligheid tussen 21.00 en 06.00 uur plaats. De bovenste laag asfalt wordt over een groot gedeelte verwijderd, waarna aansluitend nieuw asfalt wordt aangebracht.

Kort Rapenburg (21.00 tot 5.00 uur)

Om 21.00 uur begint het werk aan het Kort Rapenburg. Ondanks enige onvermijdelijke hinder kan het verkeer gewoon doorgang vinden. De werkzaamheden zijn naar verwachting voor 5.00 uur afgerond.

Lammenschansweg (1.00 tot 5.00 uur)

De verharding aan de Lammenschansweg ter hoogte van de Zoeterwoudsesingel wordt vanaf 1.00 uur vervangen door nieuw asfalt. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden over de andere rijbaan geleid. Naar verwachting is het werk voor 5.00 uur afgerond.

Hooigracht en Breestraat

Aan de Hooigracht worden tussen 1.30 en 3.00 uur onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het verkeer ondervindt hier beperkte hinder van.

In de Breestraat wordt vanaf 01.00 uur ter hoogte van de bushalte nabij de Diefsteeg, richting Garenmarkt, een oneffenheid verwijderd. Deze werkzaamheden duren hooguit een half uur en leveren vrijwel geen hinder op voor het verkeer.

De firma BAM Wegen uit Den Haag voert het werk uit. Gemeentelijk opzichter is de heer J. de Meij van het bureau Beheer en Bedrijfsvoering, bereikbaar op het Stadsbouwhuis, telefoonnummer (071) 516 76 85.

Deze pagina is gewijzigd op 15-01-2004