Gemeente Eindhoven

Persbericht: 16 januari 2004, no. 13

Bondscoach geeft persconferentie op dinsdag 20 januari

EK Zaalhockey voor dames in Eindhoven

Van 23 t/m 25 januari strijden in het Indoor Sportcentrum Eindhoven Europas beste acht zaalhockey damesteams om de titel tijdens het Europees Kampioenschap. Het sportcentrum aan de Theo Koomenlaan is voor de gelegenheid omgebouwd tot een zaalhockeystadion met een capaciteit van circa 3500 zitplaatsen.

Aan het driedaagse evenement doen behalve de Nederlandse hockeyvrouwen teams mee uit Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Rusland, Belarus (Wit-Rusland), Frankrijk en Litouwen. Het Nederlandse team is met een aantal Brabantse speelsters in de gelederen één van de favorieten voor de titel.

Op dinsdag 20 januari geeft Eric Verboom, de bondscoach van het Nederlands Dames Zaalhockeyteam, een persconferentie. De persconferentie wordt gehouden in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven vanaf 11.30 uur. Tijdens de persconferentie maakt de bondscoach zijn selectie bekend.

Naast de aanwezigheid van de bondscoach zijn ook aanvoerster Janneke Schopman en vice-aanvoerster Minke Smabers aanwezig. De Nederlandse Dames trainen deze dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur.

© 2004 Gemeente Eindhoven