Producties
Tangorilla


Ooit, in een ver verleden, was Club Tangorilla een gelegenheid waar veel mensen bijeen kwamen. Opééngepakt ontmoetten de mensen elkaar om de tango te dansen. Zo konden ze het gemeenschappelijke gevoel van verlangen tot uitdrukking brengen. Nu resten in Club Tangorilla slechts de sporen van wat vroeger was en heeft de tijd Club Tangorilla genadeloos getransformeerd tot een vervallen sferisch karkas.

In de vervallen nachtclub zoeken vijf individuen binnen een universum van bizarre afhankelijkheid, pseudo-contact en kille sensualiteit naar vergetelheid en troost. Tegen beter weten in proberen de vrouwen de glorie van welleer hoog te houden. Het verlangen naar een ander leven is groot. Maar dat verlangde leven vinden ze slechts in het verleden.

De mannen roken, zuipen en zoeken de liefde. Vibraties vonken over tussen man en vrouw. Zij zoeken bij de ander het geluk dat ze bij zichzelf niet meer kunnen vinden. Zij leven hun verlangens uit en proberen hun eenzaamheid dragelijker te maken en zoeken daarbij impulsief naar de grenzen van hun bestaan en dat van de anderen. Zij leven de tango.
Lieber Gorilla

Specificaties
Concept en idee Claudia Hauri, Dagmar Chittka
Choreografie en Performance Claudia Hauri, Dagmar Chittka, Luc van Esch, Andreas Scharfenberg, Reinier Schimmel
Eindregie Dick Hauser
Kostuums Dorine van IJsseldijk
Decor Christian Imhof
Repetitor Daniëlle Füglistaller

Lieber Gorilla

Speellijst

Try outs: 20, 21 en 22 januari 2004
Première: 23 januari 2004
Voorstelling: 24 januari 2004
Aansluitend tour Adres: Huis aan de Werf
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht
Kassa theater: 030-2315355

Lieber Gorilla

Flyer

Lieber Gorilla