AutoRai

20-1-2004

Voordeelweken bij Hyundai

Hyundai biedt een helpende hand in deze economisch soms wat donkere tijden met de introductie van zes verschillende voordelige modellen van de Getz en Matrix. Deze actiemodellen, Young, Sky, Club, Sound en Cool genaamd, klaren de donkere lucht op.

Tot en met 26 februari is er tijdens de Voordeelweken bij de Hyundai-dealers tot wel 1.800,- consumentenvoordeel te behalen met de speciale Getz- en Matrix-actiemodellen.

De Getz en de Matrix duiken met grote regelmaat op in het Nederlandse straatbeeld. Door de prettige rijeigenschappen, de complete uitrusting en het uitgebalanceerde motorenaanbod hebben beide modellen een grote schare fans opgebouwd. Hyundai breidt dit succes nu verder uit met zeer aantrekkelijke actie-uitvoeringen van beide modellen.

Getz 1.1i GL Young
Bij de Hyundai-dealer staat nu een zeer compleet uitgerust Getz-actiemodel in de showroom tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Getz 1.1i GL Young is voorzien van stuurbekrachtiging, airbags voor bestuurder en passagier, elektrisch bedienbare ramen voor en centrale deurvergrendeling. Dit actiemodel is tijdens de Hyundai Voordeelweken al te koop voor 9.995,-.

Getz Sky
De Hyundai Getz Sky laat de inzittenden genieten van de zon. Dit actiemodel, gebaseerd op de 1.3i GLS, heeft als extras namelijk een elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak, een achterspoiler, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en luidsprekers achterin. De Getz Sky is bovendien uitgevoerd in een prachtige, heldere metallic/mica lak. Dit pakket extras vertegenwoordigt een totale waarde van 1.495,-, maar de consument betaalt slechts 620,-. Dat betekent een voordeel van 875,-. De Getz Sky staat in de showroom vanaf 12.715,-.

Getz Cool
De Getz is een zeer vlotte en modieuze auto. Het actiemodel Cool benadrukt dat nog maar eens door onder meer de in carrosseriekleur meegespoten buitenspiegels en deurgrepen. En bij een cool uiterlijk hoort natuurlijk ook een koel interieur, vandaar dat deze Getz is uitgerust met airconditioning. De Getz Cool is gebaseerd op de 1.3i GL en is verkrijgbaar vanaf 11.745,-. Dat betekent een consumentenvoordeel van 420,- en een unieke aanbieding voor een auto met airconditioning in dit segment.

Getz Sound
Wie van muziek houdt, vindt in de Getz Sound de ideale auto. Dit actiemodel is gebaseerd op de 1.3i GLS en 1.6i GLS-uitvoeringen en kreeg als aanvulling op de al uiterst complete standaarduitrusting een Pioneer radio/cd-speler mee die tevens geschikt is voor het afspelen van MP3-bestanden. Dit audiosysteem met een waarde van 299,- is echter niet in de aanschafprijs van de Getz Sound terug te vinden, want het wordt niet aan de consument doorberekend. Daardoor is de Getz 1.3i Sound al verkrijgbaar voor 12.095,- en de Getz 1.6i Sound al voor 12.595,-.

Matrix Cool
Net als de Getz is ook de Matrix een uiterst frisse verschijning op de Nederlandse wegen. En om dat te benadrukken is er tijdens de Voordeelweken de Matrix Cool. Dit model heeft als extras onder andere airconditioning, een achterspoiler, elektrisch verwarmbare buitenspiegels, mistlampen voor en afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling. De basis van de Matrix Cool vormt de Matrix 1.6i. Uitgerust met alle extras zou het prijskaartje van deze Matrix uitkomen op 17.470,-. Tijdens de Hyundai Voordeelweken kost de Matrix Cool echter slechts 16.295,-, een voordeel voor de consument van
1.175,-.

Matrix Sky
De Matrix krijgt in de Voordeelweken ook volop aandacht voor zijn ruime karakter: en hij wordt nog ruimer door het elektrisch bedienbare schuif-/kanteldak in het actiemodel Matrix Sky. Deze auto is gebaseerd op de 1.6i GLS, maar heeft als extras ook nog lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en metallic/micalak. In de Hyundai Voordeelweken betaalt de consument voor het complete pakket extras slechts
800,-, terwijl al deze accessoires samen 2.600,- waard zijn. Een voordeel voor de consument van maar liefst 1.800,-. De prijs voor de Matrix Sky komt daardoor op 19.295,-.

Matrix Club
Hyundai heeft de Matrix 1.6i GL voorzien van lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en een metal look dashboard, wat resulteerde in het actiemodel Matrix Club. De waarde van het pakket extras bedraagt 2.070,-, maar de consument betaalt slechts 500,-, een voordeel dus van 1.570,-. Daarmee komt de prijs van de Matrix Club uit op 17.495,-.

Matrix 1.8i GLS automaat
Uiteraard levert Hyundai de Matrix ook met automaat. Deze Hyundai is voorzien van airconditioning, airbags en zij-airbags voor bestuurder en passagier, elektrisch bedienbare ramen rondom, elektrisch bedienbare buitenspiegels, ABS en EBD. De zeer compleet uitgeruste Matrix 1.8i GLS automaat staat bij de Hyundai-dealer voor 20.470,-.

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij er géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautos en alle Hyundai-bedrijfswagens.