Gemeente Berkel en Rodenrijs


Inspraak artikel 19 WRO-procedure

Verzoek vestiging Informatique Computers en Componenten op Spoorhaven

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat op 10 juni 2003 een verzoek is ingediend om vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan ten behoeve van de vestiging van het bedrijf Informatique Computers en Componenten op het bedrijvenpark Spoorhaven. Voor de realisering van dit bouwplan wordt overwogen vrijstelling te verlenen van het geldende bestemmingsplan Bedrijventerrein Spoorhaven.

Voor dit verzoek geldt dat er op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) en de inspraakverordening inspraak wordt verleend op de voorbereiding voor het toepassen van de vrijstellingsbevoegdheid ex artikel 19, lid 1 WRO. De inspraak wordt verleend aan ingezetenen en in de gemeente een belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen.
Daartoe ligt bovenstaand verzoek met bijbehorende tekening vanaf 22 januari 2004 gedurende vier weken tot en met 19 februari 2004 voor een ieder ter inzage bij de balie van de sector Ruimte. De balie is iedere werkdag vanaf 8.30 uur tot 13.00 uur voor publiek geopend. Binnen de periode van terinzagelegging kan een ieder een inspraakreactie schriftelijk kenbaar maken bij het college van Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Na afloop van de inspraaktermijn beslissen Burgemeester en wethouders over het volgen van de vrijstellingsprocedure ex artikel 19, lid 4 iuncto 19a, lid 4 WRO.

Laatste wijziging: 20 januari 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs