Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Twice IT Training en Software AG bundelen krachten in The XML Academy

~ The XML Company werkt samen met trainingsspecialist voor verbreding XML opleidingsaanbod ~

Driebergen/Nieuwegein, 20 januari 2004 - IT opleider Twice IT Training en Software AG - The XML Company - hebben hun expertise gebundeld in The XML Academy. Binnen dit XML opleidingscentrum verzorgen Twice en Software AG nu gezamenlijk diepgaande trainingen op het gebied van XML, die IT specialisten in staat stellen om XML te implementeren en XML processen in hun organisatie te beheren. The XML Academy leidt IT'ers bovendien op tot gecertificeerd XML specialist.

Twice IT Training heeft het grootste bereik van software development opleidingen in Nederland. Daarmee biedt het voor Software AG vele nieuwe mogelijkheden voor the XML Academy. Door de bundeling van kennis van docenten van beide partijen bieden ze een uitstekend certificeringtraject voor software ontwikkelaars die zich willen verdiepen in XML.

"Wij denken in Twice de juiste partner gevonden te hebben om de XML gerelateerde en Software AG specifieke trainingen breder in de markt te zetten", aldus Marcel Meeuwisse, director business consulting services bij Software AG Nederland. "Met name op het gebied van marketing en logistieke afhandeling van opleidingen heeft Twice bij veel klanten haar toegevoegde waarde bewezen."

"Voor ons is het een groot voordeel om samen te werken met Software AG. Hun XML trainingen leiden op tot een internationaal erkende certificering. Als uitvoerende partij voor the XML Academy kunnen we onze relaties nog beter bedienen met XML trainingen. De uitwisseling van XML kennis door onze docenten met die van Software AG garandeert een kwalitatief hoogwaardig product", aldus Dris Hammadi, channel manager bij Twice IT Training.

De introductie van de samenwerking zal plaatsvinden tijdens de Microsoft Developer Days in het Nationaal Congres Centrum te Den Haag op 22 januari 2004.



Ingezonden persbericht