Gemeente De Ronde Venen

Jongeren Adviescommissie zoekt nieuwe leden
20-01-2004

Wil jij ook meebepalen over wat belangrijk is voor de jongeren in de gemeente en meedenken hoe het beter kan? Meld je dan nu aan bij de Jongeren Adviescommissie.

De Jongeren Adviescommissie (JAC) is op zoek naar nieuwsgierige jongeren tussen de 15 en de 24 jaar die interesse hebben in de lokale politiek en de besluitvormingen binnen de gemeente. De JAC zet zich in voor alle zaken die jongeren in de gemeente De Ronde Venen aangaan, zoals huisvesting, sport, uitgaan en scholing.
De JAC adviseert het gemeentebestuur gevraagd en ongevraagd over deze zaken. Eens per maand vindt een vergadering plaats met alle leden. In de voorafgaande weken worden de adviezen voor het gemeentebestuur voorbereid in kleine werkgroepen.
Kijk voor meer informatie over de JAC op de website: www.jongerenadviescommissie.net
Als je wilt meewerken aan de JAC, stuur dan een e-mail of brief naar de JAC met daarin je persoonlijke gegevens (naam, adres, pc+woonplaats, geboortedatum) en de motivatie om lid te worden. Eind februari zullen er kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Het e-mailadres is: info@jongerenadviescommissie.net . Het postadres is: Gemeente De Ronde Venen,
Jongeren Adviescommissie, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht

De JAC bestaat op dit moment uit 11 leden. Het minimum aantal leden is 6, het maximum aantal is 12.
Naar verwachting zullen de komende maanden enkele leden de JAC verlaten, wegens het bereiken van de leeftijdsgrens, of wegens tijdgebrek door een vervolgstudie of ander werk.