Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Informatieblad Cystic Fibrosis en Belastingen voor aangifte 2003 is verschenen

20-01-2004
CF en Belastingen aangifte 2003 De nieuwe uitgave (januari 2004) van het informatieblad "Cystic Fibrosis en Belastingen" is zojuist weer verschenen. Het informatieblad biedt hulp bij de aangifte van bijzondere ziektekosten in het kader van de inkomstenbelasting over 2003. Cystic Fibrosis en Belastingen verschijnt jaarlijks in een herziene versie, geheel aangepast aan de laatste ontwikkelingen.

In het informatieblad kunt u lezen hoe u kosten, die u gemaakt heeft in verband met ziekte of handicap, kunt aftrekken van de belasting. Verder vindt u een een overzicht van wat u kunt doen als u het niet eens bent met een beslissing van de belastingdienst. De brochure eindigt met mogelijkheden waar u terecht kunt voor meer informatie.

We attenderen u op de website van de CG-Raad waarop u de nodige informatie kunt vinden over belasting en bijzondere uitgaven in verband met ziekte en handicap. Begin februari brengt CG-Raad hierover ook een brochure uit. Deze brochure is te bestellen bij de CG-Raad via 030 - 2916650 en kost 5 euro. Meer informatie vindt u op http://www.cg-raad.nl/belastingen/belastingaangifte2003.html.

Meer aftrek in 2004
Door de bezuinigingen die het kabinet heeft doorgevoerd zult u waarschijnlijk in 2004 meer kosten zelf moeten betalen. De kans dat u in aanmerking komt voor belastingaftrek over dit lopende jaar neemt daardoor toe. Bovendien zullen er wijzigingen worden ingevoerd waardoor u mogelijk eerder in aanmerking komt voor belastingaftrek en een hoger bedrag kunt opvoeren. In de brochure Cystic Fibrosis en Belastingen leest u hier meer over!

Downloaden
De nieuwe uitgave is meteen te downloaden vanaf deze website. We hopen dat u zoveel mogelijk gebruik maakt van deze mogelijkheid. Dat bespaart u en ons veel tijd, werk en kosten! Ga naar de downloadpagina of klik hier om de download meteen te starten (Acrobat Reader - 150kb).
Voor hen die er niet in slagen om de uitgave te downloaden is er de mogelijkheid om deze tegen vergoeding van verzendkosten aan te vragen via het bureau van de NCFS. Bestellen kan via het elektronisch bestelformulier op deze website.

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl