Nynke Barenholz marketing manager Benelux bij Tridion

Amsterdam, 20 januari 2004 - Onlangs trad Nynke Barenholz bij softwarebedrijf Tridion in dienst als marketing manager Benelux. In die hoedanigheid is zij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten in deze regio.

Hiervoor was zij 3,5 jaar werkzaam bij PeopleSoft Benelux als marketing manager Finance & Supply Chain Management. Eerder werkte zij al bij andere IT-bedrijven als Dell en Cognos.

"Tridion is één van de weinige Nederlandse softwarebedrijven die ook internationaal een rol van betekenis speelt. Ik heb tot nu toe steeds voor Amerikaanse bedrijven gewerkt en het is aantrekkelijk om de daar opgedane kennis nu ook eens voor een Nederlands bedrijf in te zetten. Vooral ook omdat Tridion nog volop in ontwikkeling is en uitstekende groeivooruitzichten kent", aldus Nynke Barenholz.

Over Tridion
Tridion is een Europese leverancier van geavanceerde software voor enterprise content-management. Tridions oplossing, Tridion R5, maakt een geïntegreerde aanpak mogelijk van alle bedrijfsinformatie en content. Content afkomstig uit verschillende bronnen, kan eenvoudig worden beheerd, bewerkt en verder gedistribueerd via uiteenlopende kanalen: van websites tot en met mobiele telefoons, PDA's of drukwerk. In diverse talen en voor verschillende doelgroepen, maar altijd met behoud van de corporate huisstijl. Tridions unieke 'single-sourcing'- en 'blueprint management'-functionaliteit biedt bedrijven een snelle en hoge return on investment op hun complexe content-managementinfrastructuren. Tot de klanten van Tridion behoren multinationals als ABN Amro, Alcatel, Akzo Nobel, Carrefour, Deutsche Telekom, Heineken, Honda, ING, KLM, Scania en Unilever.Het hoofdkantoor van Tridion is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf is verder aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden en België. Daarnaast werkt Tridion samen met resellers in de rest van Europa, Midden-Oosten en Australië. Meer informatie kunt u vinden op www.tridion.nl

Voor meer informatie
Tridion
Nynke Barenholz
020-2010500
nynke.barenholz(at)tridion.com

Whizpr
Willemijn Vader
0317-410 483
tridion(at)whizpr.nl